SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

6 Julklappsidéer att fynda under Black Friday – spara pengar OCH bli färdig med din shopping tidigt

Enligt en nyligen gjort undersökning så planerar 84 % av jul-shoppare att handla på nätet. Det är ganska många. Trots att det är ganska lätt att handla på nätet så finns det vissa som kan behöva lite hjälpsamma tips. Så här kommer de.

Mellan nu och början på nästa år kommer det att finnas många möjligheter att köpa rabatterat. För er som vill börja med er jul-shopping i tid så är Black Friday den perfekta dagen att göra det. På Black Friday hittar du ofta de absolut bästa erbjudandena på populära produkter inför julen.

Låt oss ta oss en titt på en del av de bästa köpen:

 

Surfplattor, TV och laptops

Om du känner någon med lång pendlings-tid eller som är beroende av appar, surfplattor och annan lyx. Eller så vill du kanske muntra upp någon fattig student med en riktigt bra laptop. För att inte tala om utmattade föräldrar. Det finns många TV-apparater att fynda också.

Kolla in de bästa erbjudandena i slutet av detta inlägg.  Skulle du inte hitta något under Black Friday så förtvivla inte. Det kommer fler erbjudanden på Cyber Monday.

Vi förväntar oss inte att Apple kommer att komma med några Black Friday erbjudanden men därmed inte sagt att inte andra affärer kommer att sänka priset på både iPads och MacBooks.

 

Kameror och videokameror

De flesta av oss kan ta bilder med vår smartphone som är helt ok men det betyder inte att dina nära och kära inte drömmer om DSLR. Dessutom är rörliga bilder roligare. Skäm bort någon genom att ge dem en riktigt bra videokamera.

 

Leksaker

Om du har en liten person i ditt liv som redan har skrivit en önskelista till jultomten så kolla alla leksaksreor under Black Friday.

Stor och Liten, Bamba och Lajbansson kör Black Friday kampanjer i Sverige, och är värda att kolla in när det börjar närma sig. Kika också in i på CDON och WOW HD  för Playstations och spel.

 

Kläder

Har du en fashionista i familjen? Medan Black Friday förr i tiden mest var en grej för klädkedjor med billigare kollektioner så börjar nu fler och fler butiker som säljer exklusivare märkeskläder också sänka priserna.

Ellos kommer att sänka priserna på kläder. Gå också in på Zoovillage  för att fynda hela helgen, Brothers för att hitta varor nedsatta upp till halva priset. Missa heller inte bra erbjudanden från Bonprix, Styleshop och Junkyard.

 

Hushållsprodukter

Ge dina inredningsintresserade släktingar något att piffa upp hemmet med. Allt från hemtextilier och porslin till unika inredningsdetaljer kommer att vara på rea.

Kolla efter kampanjer hos Royal Design, Design Online, Fridas Gård och Plickoplock.

 

DVDs och annan underhållning

Du kommer kanske inte att spara hundralappar på DVDs men du kanske kan snappa upp ett box-set för halva priset. Hjälp någon att bygga sin kollektion och ge dem din favorit TV-serie. Kolla Discshop och Aliexpress.

Kom ihåg att det också är en bra idé att ge bort ett abonnemang på digital-TV eller TV online. Så ta en titt på Netflix, HBO Nordic och Viaplay för att hitta rabatterade erbjudanden.

Det här är bara början på julhandeln så även om du inte hittar de julklappar som du letar efter på rea så kolla Rabatt.se efter en kupongkod eller rabattkod så kanske du ändå kan spara. Ta för vana att alltid göra det innan du klickar på köp.


 

0 Svar på "6 Julklappsidéer att fynda under Black Friday – spara pengar OCH bli färdig med din shopping tidigt"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se