SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Att handla på REA är ett bra sätt att unna sig lite lyx

Alla har en budget, till och med Donald Trump har en budget. En del av oss har en mindre budget medan andra, som den nämnda Donald Trump, har en riktigt stor budget. Budgeten varierar också ofta under året eftersom vi ibland har stora utgifter som försäkringar och annat. Att handla på REA är ett bra sätt att spendera rätt mängd pengar men ändå kunna unna sig lite extra lyx.

 

Vad man tycker är lyx varierar dock från familj till familj. Som vi pratade om i gårdagens blogg här på Rabatt.se, att välja lakan av bättre kvalitet kan vara ett enkelt sätt att få din säng att kännas lite lyxigare. De som tillverkar sängkläder av högsta kvalitet kommer ständigt fram med nya mönster och då vill man sälja de äldre kollektionerna. Du får alltså samma produkt bara en utgående färg eller mönster. Så, som sagt, ett bra sätt att spara pengar och samtidigt få in lite vardagslyx.

 

Det finns många klädaffärer som du normalt kanske undviker på grund av deras prisnivå som faktiskt blir åtkomliga för dig när rean börjar. Så gå in och kolla om du kan göra några riktiga fynd men skynda dig eftersom det är många som shoppar. Glöm heller inte att många butiker lägger till rea-artiklar eftersom. Så förtvivla icke om du inte hittar vad du letar efter vid första försöket.

 

Skor, ingen kan ha för många par skor! Under rean säljer butiker som Allsole ut alla höst och vinterskor. Desto äldre modeller, desto lägre pris. Trots att skorna är i perfekt skick och av samma kvalitet som alla andra skor från just det märket. Så på så sätt kan du kanske ha råd med dyrare skor som normalt inte finns i din budget. Det brukar också alltid finnas nyare modeller på REA. Din budget är din enda begränsning.

 

Makeup är något som många lägger ner mycket pengar på särskilt om du föredrar de exklusivare märkena. Men som alltid så försöker alla affärer att tömma sina lager under januari så du kan spara mycket pengar hos butiker som Smink.net och  Strawberrynet. Vi på Rabatt.se ser stora prisskillnader mellan olika affärer just nu. Vissa rear endast vissa kategorier av produkter medan vissa är mer generösa med låga priser i hela butiken. Så det lönar sig att kolla i flera olika nätbutiker! Glöm heller inte att kolla efter fri frakt för att spara ytterligare pengar.

 
 

 

 

 

 

 

0 Svar på "Att handla på REA är ett bra sätt att unna sig lite lyx"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se