SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Seven Star Rabattkod & Erbjudanden! - www.7star.se/

Butik RSS

Seven Star Seven Star är ett svenskt webbhotell som erbjuder säker och pålitlig hosting till bra priser. Som kund hos dem kommer du snabbt och enklet ut på nätet. De tar inte ut några dolda avgifter och du har alltid 30 dagars öppet köp. Från en enkel och lättförståelig kontrollpanel sköter du hela ditt webbhotell. Man har flera olika abbonnemang, allt från månadsvis till ett år.

Använd en eventuell 7Star rabattkod i kassan för att spara ännu mer.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

100 kronor rabatt på 1 års webhotell

Sju-stjärnigt svenskt webbhotell
Seven Star är ett svenskt webbhotell som erbjuder 7-stjärnig webbhosting. De erbjuder webbhotell till mycket bra priser och du har alltid 30 dagars öppet köp på alla webbhotellpaket. Alla deras webbhotellservrar har tillgång till den kraftfulla och mycket lättanvända kontrollpanelen cPanel®. Från den sköter du enkelt hela ditt webbhotell, alltifrån att skapa e-postadresser till att sätta upp MySQL-databaser. Dessutom kan du installera WordPress med bara ett fåtal klick och utan särskilda förkunskaper. Seven Star har ett nätverk av servarar som använder sig av ny och stabil teknik. Denna uppdateras dessutom ständigt för att hålla den bästa prestandan.

Hos Seven Star slipper du binda upp dig i onödan. De erbjuder månad till månad men har också avtal på upp till ett år till rabatterade priser. Så gå in på www.7star.se och sätt igång med din blogg eller hemsida. Du hittar information om deras produkter, deras, blogg och länk till att kontakta dem längst upp på sidan. Längre ner på sidan kan du läsa seanste nytt samt får information om deras tjänster i korthet. Klicka bara på "Beställ nu" för att börja processen med att komma ut på nätet.

Vill du ha mer information innan du köper tjänsten kan du ringa till dem på telefon: 0470 - 55 10 50 mellan kl. 09.00-16.00 på vardagar eller skriva epost: info@7star.se. Det går också att använda sig av ett kontaktformulär eller prova att chatta direkt. Betalning kan göras med Visa eller Mastercard samt mot faktura.

Seven Star har som sagt egen blogg och finns också att följa på Facebook, Twitter och Goggle+ samt att man har egen feed. Via dessa media kan du ta del av senaste nytt och få de bästa erbjudandena.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

100 kr rabatt på 1 års webbhotell

1 års webbhotell för 149 kr

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se