SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Acne Online Shop Giftcard & Erbjudanden! - www.acnestudios.com

Butik RSS

Acne Online Shop Acne Studio är en modebutik som grundades i Stockholm 1996 av fyra kreativa själar. Acnes ambition var att skapa och utveckla ett livsstilsmärke genom att erbjuda önskvärda produkter för både män och kvinnor. Genom sin butik vill man också hjälpa andra människor att bygga sina varumärken. Acne var ett av de första märkena som såg det nya utrymmet på den svenska marknaden för denim. De fick snart uppmärksamhet  t.ex. i svenska Elle.

Acne Studios online shop är inriktad mot den internationella marknaden och är därför på engelska (men med priser i SEK).

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fri frakt över 1500 kr

Stockholms-baserad modebutik på nätet
Acne Studios är en modebutik baserad i Stockholm. Man ägnar sig också åt andra kreativa inriktningar som möbledesign, fotografi, böcker och utställningar. Acnes mode präglas av hög kvalitet, de bästa materialen och inspirerade detaljer. Man säljer kläder, accessoarer och skor för både män och kvinnor. Förutom webbutiken har man också en fysisk butik i gamla stan i Stockholm. Dessutom återfinns man nu också i Paris, London, NY och andra storstäder runt om i världen.

Gå in på acnestudios.com och använd menyn på vänter sida för att shoppa mode för män eller kvinnor. Sajten är anpassad för den internationella marknaden och är därför på engelska. Du får dock priser i svenska kronor. Hos Acne hittar du jrans, byxor, jackor, kappor, skjortor, klänningar, kjolar, skor och accessoarer för både könen. Shoppar du hos dem hittar du allt du behöver för en unik stil. Komplettera din look med solglasögon, väskor och glöm inte det som inte syns, underkläder.

Fri frakt över 1500 kr
Hos Acne betalar du med Visa, Mastercard eller American Express. Det går också att betala via PayPal. För den som önskar finns också fakturering, skött av Klarna, att välja på. Detta ger dig också möjlighet att delbetala dina köp. För levernas kan du välja mellan Posten MyPack eller Hempaket. Handlar du för mer än 1500 kr får du fri frakt, Posten MyPack till närmaste utlämningsställe. Du har fjortons dagar bytesrätt efter att du mottagit din vara.

Får du behov att prata med kundstjänst så finns de tillgängliga via live chatt måndag till fredag kl. 8 till kl. 17 och även under en begränsad tid på lördagar. Det går också att ringa på telefon: 08 55 11 9400. För senaste nytt prenumererar du på Acnes nyhetsbrev eller följer dem på sociala media. De finns aktiva på facebook, twitter, Instagram och Pinterest.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

40 % rabatt på utgående kollektion

Sommar-REA med upp till 40 % rabatt

Fri frakt hela helgen

Acne Outlet – dam- och herrmode till lägre priser

Fraktfritt från Acne

SALE – 40 % rabatt på herr- och damkläder

Halva priset på Acne-jeans

40-80 % rabatt på Acne Outlet

Upp till 50% rabatt på Acne Outlet

40-80 % rabatt på Herrkläder hos Acne Outlet

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se