SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Allt Fraktfritt Rabattkupong & Erbjudanden! - www.allt-fraktfritt.se/

Butik RSS

Allt Fraktfritt Allt Fraktfritt är en svensk e-handelsbutik på nätet som erbjuder kvalitetsprodukter i många olika kategorier som hälsokost, kosttillskott, e-cigaretter, hundartiklar och hembryggning. Många produkter tillverkar de själva och de som inte är av egen produktion är noga utvalda.

Alla beställningar från Allt Fraktfritt skickas med fri frakt inom Sverige.

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

Fast kampanj-avdelning med nedsatta priser

Alltid fri frakt

Aktuella kampanjer hos Allt fraktfritt

Unika produkter inom livsmedel, hälsa och hembryggning
Hos Allt frakfritt betalar du som namnet anger aldrig för frakt. Det är fri frakt över hela Sverige oavsett hur lite eller mycket du handlar. Hos dem köper du ur ett unikt och noggrant utvalt sortiment av sällsynta produkter som essenser, e-cigaretter, djurtillbehör, aromer, kosttillskott, rengöringsprodukter m.m. Alla produkter håller hög kvalitet och mycket tillverkas av dem själva. Allt Fraktfritt ingår i Gert Strand AB från Svedala som har funnits på marknaden i över 35 år.

Gå in på allt-fraktfritt.se och kolla in de alla olika kategorier i menyn på den vänstra sidan. Där hittar du kampanjer, påväxtmedel, absinthe, läskkoncentrat, aromer för kaffe och vatten, gräddsifoner, broddar, e cigaretter, essencer, böcker, hembryggning, etiketter, hälsa och hundartiklar. Allt fraktfritt har unika och ovanliga produkter som kan vara svåra att hitta någon annanstans.

Alltid fraktfritt inom Sverige
När det är dags att betala har du flera olika metoder att välja mellan. Betalningsmetod väljs vid utcheckningen. Du kan använda följande betalningsalternativ i samband med en beställning:
- Kortbetalning - VISA eller MasterCard
- Bankbetalning via Swedbank eller Handelsbanken
- Fakturabetalning (upp till 2500:-) (endast privatperson, genom PAYER)
- PayPal

Beställningar skickas med Posten till registrerad adress och hamnar oftast på närmaste utlämningsställe. Paket måste hämtas ut inom 14 dagar och skickas helt utan fraktkostnad inom Sverige. Dock tillkommer en expeditionsavgift. Alla varor skickas från deras lager i Svedala med snabb leveranstid. Du har 14 dagars ångerrätt på icke livsmedel.

Har du frågor så kan du nå Allt Fraktfritts kundsupport via deras helpdesk. Gå in via länken till kundtjänst.
 
 

Tidigare Erbjudanden

1 tidigare

Aktuella kampanjer hos Allt Fraktfritt

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se