SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Animail Kampanjkod & Erbjudanden! - www.animail.se/

Butik RSS

Animail Animail är Sveriges största djuraffär på nätet, med över 60 olika fodermärken för hund och katt. Animail är både både husdjurets och ägarens favoritaffär.

Animail har ett brett sortiment av allt och lite till som kan behövas för nöjda husdjur såsom hundar, katter, reptiler, kaniner, hamstrar och andra smådjur.

Du får fri frakt för köp över 500 kronor. Animali är både prisvärt och bekvämt för den moderna husdjursägaren som hellre vill få den tunga och kanske lite otympliga husdjursmaten levererad istället för att själv släpa hem den från affären.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Få fri frakt på hundmat och kattmat över 500 kr

Sveriges största djuraffär
Animail är Sveriges största djuraffär och hos dem har man som vision och målsättning att ha det bredaste utbudet i Sverige för ditt husdjur. Med 60 olika populära märken bara för foder i lager för hund och katt har de en fullspäckad affär som bara är ett klick bort. Hos Animali hittar du inte bara mat utan de har även ett enormt sortiment av inredning, husdjurskläder, hundleksaker, böcker och lite till för ditt husdjur. De jobbar alltid aktivt på att bredda sortimentet för dina små älsklingsdjur som fiskar, hamstrar, reptiler m.fl.

Animail har en lättnavigerad hemsida i ljusa fräscha färger där du enkelt finner vad du söker via deras uppdelade kategorier för diverse husdjur. Du kan även söka bland märken eller skriva in en sökterm i rutan ”sök.” Med en passion för och kunskap om djur och deras leverne levererar Animail produkter av högsta standard till sina kunder. Deras mål är att erbjuda det du och ditt husdjur önskar med en snabb och smidig hemleverans.

Fri frakt över 500 kr
Du kan vara trygg när du handlar hos Animail då de har kvalitetsstämpeln ”Trygg E-handel.” Animail tillämpar fri ångerrätt, fria returer och står alltid för fraktkostnaden om du handlar för mer än 500 kr. Animail har som mål att leverera ditt köp snabbt och tryggt. Deras leveranstid är på 1-3 dagar beroende på ort. Du väljer själv om du vill ha hempaket utan eller med kvittens eller sänt till ditt närmsta postombud. Du har upp till 30 dagars öppet köp. Vid köp under 500 kronor tillkommer en avgift på 49 kronor för hempaket utan kvittens eller för leverans till närmaste postombud. För hempaket med kvittens tillkommer en avgift på 149 kronor. Betalning sker via faktura, internetbank eller med kreditkort.

Följ Animail både på facebook och Instagram för att ta del av nya spännande kampanjer, utlottningar, tävlingar och erbjudanden. Du kan även välja att prenumerera på deras nyhetsbrev så att du alltid är "up to date" med nyheter för dina husdjur. Om frågor skulle uppstå står Animalis hjälpsamma kundtjänst beredda att hjälpa dig via telefon eller email, vardagar mellan kl. 09.00-17.00.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

10 % rabatt på ditt första köp med Animail rabattkod

100 kronor i rabatt på hundmat från 1st Choice

10% rabatt på Royal Canin

15% rabatt på kattmat för kattungar

30% rabatt på kattfoder från Bozita Feline

100 kr rabatt på Brit Premium + 3 kg gratis

50 kronor i rabatt på kattmat från Applaws

100 kronor i rabatt på regntäcke för hundar

50 kr Animail Kampanjkod – 50:- att handla för!

10% rabatt på ditt första köp

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se