SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Apollo Rabattkoder & Erbjudanden! - www.apollo.se

Butik RSS

Apollo Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!"

Apollo ingår i Kuoni Scandinavia och är en av Skandinaviens största researrangörer. Idag erbjuder Apollo charterresor till 1600 platser i 32 länder, tyngdpunkten ligger dock på medelhavsregionen samt Egypten, Tunisien och Thailand. Apollos målgrupp är främst par/familjer som värdesätter enkla, trygga och smidiga lösningar kring resan och resmålsvistelsen.

Apollo är Sveriges tredje största researrangör och står för det bredaste charterutbudet med mer än 1600 hotell på 48 destinationer i 28 länder.
Sol och bad

Apollo säljer charterresor till främst sol- och badresmål. På sommaren består utbudet i huvudsak av europeiska destinationer. Under vinterhalvåret är det resmål som Kanarieöarna, Thailand, Egypten, Indien och Vietnam som efterfrågas mest.

Modern och flexibel aktör
Apollo ska upplevas som mer modern och mer flexibel än andra aktörer. Känslan av att man verkligen upplever ett annat land när man reser är viktig för oss. Apollo fokus ligger på frihet, småskalighet och lokal prägel.

Apollo vill erbjuda resor för alla smaker. På egen hand, i sällskap, med barn, på tu man hand. Flyget ska avgå från en plats nära där du bor och väl framme på resmålet väljer du själv om du vill ha transport till ditt boende eller tillgång till hyrbil. På resmålet finns ett brett utbud av boendealternativ, utflykter och aktiviteter.

Resor, charterresor, sista minuten resor, flyg & hotell – Boka resan på Apollo.se

Det är också viktigt att det är enkelt för dig att boka resan samt att du upplever all information lätt lättillgänglig.

Apollo kampanjkod?
På sista sidan av beställnings process hitta du en fält "Ange eventuell kampanjkod " här mata du in eventuell Apollo kampanjkoder eller Apollo rabattkod från kataloger, reklam, eller den ni hitta här på rabatt.se. Endast en Apollo rabattkod per bokning gäller.

 

Aktuella erbjudanden

9 kampanjer

Sista minuten-resor från Apollo.se – Alltid Aktuellt!

Veckans klipp från Apollo.se – Ny kampanj varje vecka

Sista minuten-resor från Malmö /Köpenhamn – Alltid Aktuellt!

Direktflyg till Thailand, Vietnam och Malaysia från Apollo

Flyg nonstop till Karibien i vinter – upp till 2 000:- rabatt per bokning

Endast flygbiljett – one way eller tur och retur – från 298 kr

Flygstolskampanj fr. 798:-

Res nu – Betala sen! Låna pengar till semester med Apollos Semesterkontot

Res Nonstop med bekvämaste flyget till Karibien nästa vinter

Resebolaget Apollo
Apollo är en av de största resebolagen. Med Apollo kan du resa till flera olika destinationer runt om i världen. Exempelvis Grekland, Spanien, Italien och Turkiet. Söker du dig utanför Europa så finns även Indien, Thailand, Maldiverna och Förenade Arabemiraten.

Vid första anblicken på hemsidan så får man lust att packa en väska och åka iväg. Det är lätt att drömma sig bort till en kritvit sandstrand och lugnet med en semester.

Historia
Apollo grundades redan 1986, då med bara fyra olika resmål, inom Grekland. Ett år senare ökas resmålen, men fortfarande bara inom Grekland. 1988 kallar sig företaget för Greklandsspecialisten och har då hand om de flesta öar i den grekiska övärlden. Med åren så växer företaget och resmålen blir fler och fler. 1997 kan man resa till Cypern, Gran Canaria, Teneriffa och många fler. Man lanserar även resor vintertid, vilket blir väldigt populärt.

Apollo är en bra resebyrå, vilket människor förstås uppskattar. Att resa och se världen är väldigt populärt och att komma hemifrån får en att samla ny energi. Det gäller nog de flesta resebyråer. Och desto billigare det är desto bättre ser människor att det är. På första sidan finns några höjdpunkter så som sista minuten, förslag på resor och länkar direkt till populära resmål. Om du är ute efter charter, träningsresor, kryssnigar, sol och bad eller vill se storstäder, så finns det och mycket mer att välja på hos Apollo.

Apollo samarbetar med SOS Barnbyar, och på sista sidan av din beställning kan du välja att skänka 20:- till de. Andra samarbetspartners är bland annat ECPAT, TravelLife och GreenSeat

Betalningsalternativ
Att boka en resa via Apollo är ganska enkelt. Du väljer hur många som ska resa, om du har barn med dig, datum för resan och hur hur länge du vill vara borta. Vill du ha hotellpaket, all inclusive med mera.

Apollo erbjuder flera olika betalningsalternativ. Man kan t.ex betala via direktbetalning, betala på plats i deras butik, bankgiro eller via något som de kallas för semesterkontot, en delbetalning.

Sociala medier
Apollo finns på Facebook och har flera tusen följare, som ökar hela tiden. Det är mycket bra info och bilder där. Man får veta de senaste händelserna och blir inspirerad att resa.

Nyhetsbrevet finns längst ner på första sidan, där går det att specificera vilka slags resmål man vill få information om.

Leverans
När din resa är betald och klar så finns det lite olika sätt att få biljetterna. De kan antingen skickas hem till dig per post, detta kostar 95:- per bokning och de skickar alltid till dig ca 2 veckor innan din resa. Du kan också få de mailade till din mail, vilket är snabbt och smidigt.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Upp till 2000 kronor i rabatt på resor.

Få 500 kronor i rabatt per person, på resor till Turkiet.

Få 1000 kr rabatt på resor till Tobago via Apollo med rabattkod

1 000:- rabatt per bokning för par hos Apollo med rabattkod

1 kr/måltid för barnen när du bokat frukost, hel-/halvpension eller all inclusive

Förmånliga barnpriser hos Apollo – Barnen reser från 998:-

Vad sägs om 1 vecka från 2 498:-?

Rea på solresor!

Få 1000 kronor i första-minuten-rabatt!

Få 1000:- Apollo rabattkod i boka-tidigt-rabatt hos www.apollo.se!

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se