SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Austrian Airlines Voucher Code & Erbjudanden! - www.austrian.com/SE

Butik RSS

Austrian Airlines Austrian Airlines slogan lyder “vi flyger för ditt leende.” I över 50 år har Austrain Airlines flugit ifrån Skandinavien till Vienna och ut i stora världen. Med den prestigefyllda utmärkelsen “bästa kabinpersonal i Europa” av Skytrax kan du lita på att bli omhändertagen ifrån början av din resa tills du nått din slut destination. Du kan enkelt boka din resa för dig eller din familj via Austrian Airlines lätt navigerade hemsida och i ett klick kan du vara på väg till Vienna för att njuta av himmelskt god choklad och spana in den otroligt fina staden med världsberömd arkitektur.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Bäst pris på flygbiljetten med Red ticket

Austrian Airlines har funnits sen 1957, det är ett tryggt och väl etablerat bolag som tar dig ifrån punkt A till punkt B med säkerheten i åtanke samtidigt som de erbjuder en service på topp nivå som garanterar en bra start på din resa.

Sitter du och drömmer om att uppleva Dubai med välpolerade skyskrapor som nuddar himmeln shopping gallerior som aldrig verkar ta slut eller att bara kasta dig ut över de magiska gula sand dynorna på en spännande ökensafari. Eller kanske lockar ”the big apple,”staden som aldrig sover, otroliga New York med prisvärd shopping och grymt nattliv, ovsett om det är öst eller väst som lockar så tar Austrian Airlines och dess hjälpsamma personal dig dit med ett leende på sina läppar.

Du kan enkelt boka din biljett på Austrian Airlines hemsida som är lätt navigerad och tydlig. De har även en så kallad internet helpdesk som du kan ringa eller skicka ett mail till om du behöver hjälp eller har några frågor angående din bokning eller liknande.

Här hos oss på rabatt.se kan du hitta en rabatt kod att göra din resa lite mer prisvärd så att du får en extra slant över till lite shopping eller en gourmet middag.

Att resa med Austrian ger många fördelar de är till exempel väldigt barnvänliga, så om du reser med hela familjen kan du lita på att bli väl omhändertagna, på deras hemsida finns en flik som heter ”resa med barn” där du kan få all information om vad ni kan förvänta er för de minsta passagerarna.

24 timmar avgång i hemmets lugna vrå kan du enkelt checka in hemma så allt du behöver göra när du väl kommer till flygplatsen är att droppa av ditt bagage.

Austrian Airlines är även med i Star Alliance som är en grupp av ett visst antal flygbolag där du kan tjäna in bonus poäng med de mil du reser för att sedan byta in till flygbiljetter eller kanske en hotell natt.

Hos Austrian Airlines betalar du för din resa med ett av följande kreditkort Visa, Mastercard, Amex, Dinersclub international, JBC, airplus eller Uatp. Om du vill kan du även välja att betala med faktura.

Du får din flyg biljett kostnadsfritt skickad till din angivna email. En så kallad E-ticket som du senare kan skriva ut och ta med dig till flygplatsen. Din biljett är ombokningsbar men en service avgift tillkommer dock vid ändringar.
468x60 Dubai
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se