SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Babygruppen Rabattkod & Erbjudanden! - www.babygruppen.se

Butik RSS

Babygruppen Babygruppen har idag Sveriges största kursutbud för gravida och småbarnsföräldrar. Sedan starten 2006 har vi utbildat tusentals föräldrapar. På våra kurser kan du vara säker på att informationen som ges är medicinskt korrekt och säkerställd. Vi arbetar nämligen enbart med barnmorskor och andra specialister.

Hos oss hittar du också webbkursen ”Profylax Online” med Dr Åsa och chefbarnmorskan Nicole Silverstolpe samt Babygruppens gravid-app som är Sveriges mest nerladdade gravidkalender.

På kursinformations sidor kan du boka direkt - Rabattkod ska klistras in på fältet som syns efter du har klickat på "Har du rabattkod?"

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

För gravida: yoga, vattengympa m.m. – Spara upp till 1000 kr

Med 2000 nöjda kunder och störst kursutbud i Sverige för gravida är Babygruppen ett extremt lyckat koncept för alla blivande eller nyblivna mammor och pappor.

Babygruppen erbjuder ett stort antal intressanta kurser, både på svenska och engelska som till exempel Profylax, amning, barnavård, babysim, barngympa, vattengympa för gravida, gravid yoga, gravid pilates med mera. Babygruppen ligger även bakom den enormt prisade graviditetsappen - Graviditetskalendern.

Går du eller en väninna i väntans tider? Är alla babysaker inhandlade och förbereda men du känner själv att du skulle behöva lite mer ”kött på benen” så att säga inför din förlossning? Eller kanske älskar du att lära dig nya saker och är nyfiken på hur profylax fungerar?

Babygruppen med sina välutbildade barnmorskor och specialister är då det perfekta stället för dig. Hit kan du och din partner vända dig för att ta del av intressanta kurser och föreläsningar. Är du en väldigt aktiv person eller kanske gillar du bara att röra på dig så erbjuder de även gravidyoga och gravidpilates.

Med en lättöverskådlig hemsida kan du se vilka och när kurserna/passen erbjuds, det finns även en kort informations text om barnmorskan eller specialisten som kommer att hålla i kursen eller passet.

Babygruppen utlovar en trygg ”nöjd kund-garanti” och står beredda för att hjälpa dig med vilka frågor du än må ha på både telefon eller email.

Du kan avboka din kurs upp till 10 dagar innan kursstart. Med ett läkarbevis får du halva kursavgiften tillbaka. Om du skulle vilja byta ett kurstillfälle går det bra men du måste meddela detta 10 dagar innan kursen börjar.

För att hålla koll på vad Babygruppen har att erbjuda kan du gilla dem på Facebook. Om du väljer att
prenumerera på deras nyhetsbrev får du ett mail i veckan under din graviditet samt ett brev i månaden under ditt barns första levnadsår.

Babygruppen erbjuder kort betalning med Visa, Mastercard, direktbetalning med bank eller pappersfaktura. Du får din bekräftelse skickad till vald email adress. All information angående kurser sker via mail och sms så ange ett mobilnummer samt mailadress som du kan bli nådd på dagligen.
 
 

Tidigare Erbjudanden

8 tidigare

10 % rabatt på mamma & baby-träning med Babygruppen rabattkod

20 % rabatt på mamma och babyträning med Babygruppen rabattkod

10% rabatt på vattengympa för gravida i Stockholm med rabattkod

10 % rabatt på vattengympa för gravida med rabattkod

400 kr rabatt på vattengympapaketet med rabattkod från Babygruppen

Rabattkod för 20 % rabatt på kurser för gravida hos Babygruppen i Malmö

Gilla babygruppen på FB och få 10 % rabatt på deras kurser

10 % rabatt på Gravidpilates Stockholm – kurrstarterna i maj

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se