SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Baresso Rabattkod & Erbjudanden! - www.baressoshop.se

Butik RSS

Baresso Hårvårdsprodukter - Hårprodukter online / på nätet - Baresso -

Söker du efter hårvårdsprodukter? Baresso erbjuder hårprodukter online.

Sökord som gäller för Baresso :
hårvårdsprodukter, hårprodukter, hårprodukter online, hårprodukter på nätet

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Nu är det fraktfritt!

Baressos fyndhörna – fynda m. upp till 70 % rabatt

Billiga hårvårdsprodukter och mycket mer hos Baresso
Baresso.se är en skönhetsbutik på nätet som främst specialiserar sig på hårvårdsprodukter till låga priser. Hos dem hittar du det mesta inom hår, styling och frisörartiklar från såväl kända som okända märken. Även om hår är deras specialitet har de även många andra saker inom skönhet, accessoarer, inredningsdetaljer och t.o.m. produkter för ditt husdjur. Om namnet känns välbekant så har Baresso frisörsalonger i Stockholm och Nyköping och samma företag är också verksamma i kaffebranschen med caféer i Stockholm. Som en extra bonus kan du köpa espresso- och kaffemaskiner av alla de slag på deras sajt. Vad slår väl en espresso eller en dekadent latte medan du skämmer bort dig själv med dina senaste skönhetsinköp från Baresso!

Baresso har en attraktiv och väl organiserad webbutik. Du kan naturligtvis direkt söka efter vad du behöver i sökfunktionen eller så shoppar du runt i de olika kategorierna som är Hårvård, Hårförlängning, Färg och toning, Styling verktyg, Skönhetsvård, För män, För Hemmet, Accessoarer, Parfymer, Djurvård, Salong Baresso, Frisörartiklar och Barista Shop. I kategorin Salong Baresso kan du köpa presentkort till Baressos salonger till mycket förmånliga priser. Du hittar också en Fyndhörna, en Love Shop och en Pink Shop. I Love Shop finns produkter av det privatare slaget och Pink Shop innehåller naturligtvis allting i rosa. Du kan också navigera utifrån vilket märke du föredrar som t.ex. Wella, Rapunzel, GloMinerals, Matrix, Redken, Tigi och många, många fler.

Baresso.se drivs och ägs av Ninmar Baresso Invest AB vilket är ett svenskt företag som har bolagsadress i Södertälje. Den ursprungliga verksamheten startades 1991 var frisörsalonger, av vilka det nu finns fyra i Stockholm och en i Nyköping. Man har sedan expanderat till internet handel och restaurangverksamhet i form av caféer.
Hos Baresso betalar du genom direkbetalning från Swedbank och SEB, med korten Visa eller Mastercard samt mot Klarna faktura eller konto. De digitala överföringarna sköts av Auriga med 3D Secure teknik. Har du frågor om betalning eller annat når du Baressos kundtjänst: på tel. 08-600 40 75, vardagar kl. 10.00–18.00 eller på e-post: info@baressoshop.se. För dig som har mer specifika frågor rörande hår och styling finns det dessutom möjlighet att få kontakt med en av Baressos proffsiga frisörer på e-post: fragafrisoren@baressoshop.se.

Baresso har en aktiv närvaro bland sociala media och går att följa på Facebook, Twitter och Youtube. Särskilt på Facebook är man mycket populära och aktiva med många bra erbjudanden och tips. Du kan också prenumerera på Baressos egna nyhetsbrev.

Enhetsfrakt 59 kr hos Baresso
Baresso använder sig av Posten och DHL som speditörer. Postens fraktavgift med Posten Paket är 59 kr på alla order. Du kan också välja att hämta dina produkter i någon av Baressos salonger. Baresso skeppar också inom EU och till Norge. Normal leverenstid inom Sverige anges till 1-5 arbetsdagar. Sedvanlig 14 dagars ångerrätt gäller och du står själv för returkostnaden.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

30 % rabatt på GloMinerals med Baresso rabattkod

30 % rabatt på GloMinerals Serien med rabattkod

Rabattkod – 10 % på ditt köp hos Baresso

Få 10% rabatt på storpack från Goldwell, Sebastian och Joico hos Baresso med rabattkod

Få 10% rabatt på din beställning hos Baresso med rabattkod

30% rabatt på Paul Mitchell hos Baresso med rabattkod

25 % rabatt på produkter från Davines med Baresso rabattkod t.o.m. 27 oktober

10 % rabatt + fri frakt med Baresso rabattkod i oktober + november 2012

25 % rabatt på allt från DermOrganic till och med 29 september (med rabattkod)

2 st OSiS Dust It för 149 kr – fri frakt över 500 kr

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se