SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Beautytheyouway Rabattkod & Erbjudanden! - beauty.theyouway.com/

Butik RSS

Beautytheyouway Beauty.theyouway.com är en personlig svensk skönhetsbutik skapad av den populära Stockholms frisören Steve Terry. De erbjuder de bästa märkena inom skönhet, hud, naglar, makeup och hår. Sidan är också fylld av tips och inspiration. Dessutom erbjuder de fri konsultation med egen hudterapeut.

Noga utvalda märken, gratisprover och snabba leveranser.

Du får dessutom alltid fri frakt från Beautytheyouway.

 

Aktuella erbjudanden

0 kampanjer

Tyvärr, inga kuponger hittades

Personlig svensk skönhetsbutik på nätet
Beautytheyouway är en skönhetsbutik på nätet fylld av allt du behöver för hår, hud, naglar och kropp. Man vill erbjuda en personlig, professionell och gjädjefylld shoppingupplevelse till alla skönhetsälskare. Butiken är en förlängning av den populära salongen YOU som ligger på Birger Jarlsgatan 37 i Stockholm. Alla märken som man erbjuder är speciellt utvalda av deras beautyteam och är, enligt dem, de bästa av de bästa skönhetsprodukterna i världen. Beauty.theyouway.com är auktoriserade återförsäljare för samtliga märken i butiken.

På hemsidan hos Beautytheyouway  möts man av en glädjerik shoppingupplevelse och massor av skönhetsinformation och skönhetsinspiration. Du hittar kategorierna: märken, REA, hår, ansikte, kropp, makeup, naglar, man, vardagslyx, specialkit och erbjudanden i en meny längst upp på sidan. Varje kategori tar dig till en undermeny. Hos Beautytheyouway handlar du stylingprodukter, borstar, dagkrämer, ögonskugga, nagellack, doftljus, groomingprodukter och mycket mer. Allra längst upp i vänster hörn kan du också gå in på deras eget skönhetsmagazine och hittar även en länk till deras modebutik. På hemsidan återfinns också de populäraste produkterna nu.

Fri frakt
Hos Beautytheyouway handlar du säkert med korten Visa eller Mastercard, med PayPal eller mot Klarna faktura eller konto. Man jobbar med säker kortbetalning via DIBS. Dibs är Sveriges största företag för betalningar online och hanterar över 14.000 nordiska butikers betalningar. All kommunikation mellan dig och din bank sker krypterat, snabbt och säkert via DIBS servrar. Man får fri frakt på alla beställningar och leveranserna sköts av DHL och Posten MyPack inom Sverige. Du har 14 dagars ångerrätt och står själv för returkostnaden.

Har du frågor till kundtjänst når du dem på telefon: 08-562 528 28 telefontid kl. 9.00-16.00 (lunchstängt kl. 12.00-13.00). Man erbjuder också professionell hjälp av en certifierad hudterapeut som kan ge dig personlig rådgivning helt kostnadsfritt. Det går också bra att skicka e-post till adress: beauty@theyouway.com.

Beauty.theyouway.com har eget nyhetsbrev för löpande information och erbjudanden. När du går med får du en rabattkod till ditt nästa köp från dem. De har också en egen blogg av grundaren frisören Steve Terry och finns att följa på facebook och Instagram.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Superkampanj – 30 % rabatt på hela sortimentet!

20 % rabatt på all hudvård

Beauty SALE med 50 % rabatt på massor av skönhetsprodukter + Fri frakt

Necessär med prover (värde 825 kr) på köpet när du handlar 2 från Clarins

Värmeskyddet Heat från Blowpro på köpet!

20 % rabatt på allt från Max Factor + Fri frakt

20 % rabatt på Glotherepeutics +Fri gåva vid köp av 2 produkter

20 % rabatt på allt från Beauté Pacifique + Fri frakt

Alltid fri frakt

15 % rabatt med Beautytheyouway rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se