SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Belysnings Design Rabattkod & Erbjudanden! - www.belysningsdesign.se

Butik RSS

Belysnings Design Belysningsdesign.se är en av Sveriges främsta nätbutiker inom lampor och beslysning. De säljer kvalitetslampor från svenska tillverkare som Markslöjd, LampGustaf, Belid m.fl. Alla deras produkter håller hög kvalitet och de har nätets kanske bästa priser. Hos dem hittar du taklampor, kristallkronor, väggbelysning, bordslampor, utomhusbelysning osv. De har enligt egen utsago lysande kundservice och du får fri frakt på alla beställningar värda mer än 500 kr.

 

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Fri frakt vid ordervärde över 1000 kr hos Belysningsdesign

15% på all utomhusbelysning hos Belysningsdesign.se

Lampor och belysning på nätet till bra priser Hos Belysningsdesign hittar du lampor och belysning på nätet. Belysning blir en allt viktigare del av vår hemmiljö särskilt för oss som under vintern bor i den mörkare delen av världen. Fokus ligger idag inte bara på funktion utan även på belysning som inredningsdetalj. Med rätt belysning skapar du i ditt hem olika atmosfärer för olika behov.  Belysningsdesign har ett brett utbud av kristallkronor, tak- och vägglampor, bords- och golvlampor, fönsterlampor, utebelysning och belysning för badrum. Kort och gott allt du kan tänkas behöva för att lysa upp ditt hem och dina uteutrymmen. Belysningsdesign erbjuder armaturer av hög kvalitet till bra priser och företaget har fått mycket fina recensioner på Trustpilot.

Belysningsdetalj har en attraktiv och fin webbsajt. Naturligtvis finns en sökfunktion eller så går du via någon av huvudkategorierna för att hitta det just du söker. Hos Belysningsdesign hittar du bland annat takspottar, takkronor, kristallbollar, fönsterpendlar, kristallkronor för badrum, väggplafonder, väggspottar, lampfötter, barnlampor och mycket mer. Belysningsdesign har produkter från märken som Markslöjd, LampGustaf, VITA, Malmbergs och Krebs Stockholm m.fl. På hemsidan hittar du också alltid information om aktuella reor och andra erbjudanden

Belysningsdetalj har funnits sedan 2006 och drivs av ett team på fyra personer. Företaget har sitt säte i Stockholm och levererar idag till Sverige, Norge, Danmark och Finland. Belysningsdetalj vill att det ska vara tryggt att handla från dem och har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel.

Hos Belysningsdetalj finns flera olika betalningsalternativ. De erbjuder direkbetalning från Sveriges fyra ledande banker (SEB, Swedbank, Nordea och Handelsbanken), kortbetalning med Visa och Mastercard samt Klarna faktura, konto eller delbetalning. Behöver du hjälp med dina inköp från Belysningsdetalj har de personlig kundservice på telefon: 08-510 620 10, vardagar mellan kl. 09.00-17.00 eller via e-post: info@belysningsdetalj.se. Det finns också en chatt som fungerar som kontaktformulär när kundtjänsten är offline.

Belysningsdetalj har ett eget nyhetsbrev med det senaste och är aktiva inom sociala media. Du hittar dem såväl på Facebook och Twitter som på Youtube. Särskilt på Youtube hittar du inspirerande klipp på många av deras produkter. Belysningsdesign har också en egen blogg med tips och fina fotografier.

Fri frakt över 500 kr Belysningsdetalj har fri frakt på beställningar över 500 kr. För mindre beställningar betalar du 55 kr för frakt. Leverans sker normalt inom 1-3 dagar i Sverige till Postens utlämningsställen. Mot en extra avgift går det också att få hemleverans. Belysningsdetalj har 60 dagars öppet köp och nöjd kund garanti.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

REA med 20 % rabatt på alla kristallkronor

20 % rabatt på all utebelysning

Sommar-REA – 10 % rabatt på hela sortimentet

10 % rabatt på hela sortimentet hela juni månad

Upp till 30 % rabatt – 40 % med rabattkod från Rabatt.se

10 % Rabatt – Belysningsdesign.se rabattkod

20 % rabatt på taklampor + Alltid fraktfritt

15 % rabatt på Belysningsdesign med rabattkod – gäller till och med 20 dec 2012

10 % rabatt på lampor m.m. med Belysningsdesigns rabattkod – gäller oktober 2012

Kristallkronor – 20 % rabatt! Fynda senast 30/4

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se