SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Billig Teknik Rabattkoder & Erbjudanden! - www.billigteknik.se

Butik RSS

Billig Teknik

Billig Teknik grundades hösten 2007 utav två studenter från Lunds universitet. När ett privat inköp av en bärbar dator skulle göras upptäckte de att återförsäljarna i många fall hade olika priser på samma produkt. En tanke föddes att det borde finnas en hel del datorer som inte kunde säljas av återförsäljarna. För i alla branscher blir det alltid produkter över eller blir de utgångna . Efter mycket velande tog de mod till sig och började sökandet efter sådana produkter nere i en källarlokal strax utanför Lund.

 

Aktuella erbjudanden

0 kampanjer

Tyvärr, inga kuponger hittades

Sveriges mest prisvärda datorer hos Billig Teknik

BilligTenik.se är en webbutik som säljer hemelektronik med fokus på hemdatorer. De lovar de mest prisvärda datorerna på hela marknaden. Man har allt i eget lager och hittills har man servat över 500 000 nöjda kunder. Sajten finns också i mobil version.

Billig Teknik har en stilren sajt som är lätt att använda. Där hittar du kategorierna: Bärbar dator, Stationär dator, Surfplattor, Datortillbehör, Kameror och GPS, Mobiltelefon, Kul gadgets och Utländska datorer. Bland bärbara datorer hittar varumärken som Acer, HP, Samsung och Packard Bell. För stationära datorer hittar du förutom redan nämnda märken också maskiner från Fujitsu och Billig Tekniks egen speldator i flera olika modeller. Båda dessa huvudkategorier har också väldigt hjälpsamma underkategorier för dig som inte är proffs på datorer. De är indelade i funktionalitetsområden som surf, familj, spel och all-in-one. Förutom detta hittar du också tjänster, fyndhörna och demohörna samt toppsäljare. Billig Teknik erbjuder tjänster som överflyttning av filer till din nya dator, Windows uppdatering, extra försäkring och garantiförlängning. De har också pixelgaranti vilket betyder att du har 100 procents garanti mot döda, låsta eller konstant lysande pixlar på din bärbara dator.

Billig Teknik är ett svenskt företag som startades år 2007 av två då varande studenter i Lund. Företaget har fortfarande sitt säte och lager i Lund men i nya lokaler. Sedan starten har fokus varit på datorer men nu finns ett brett utbud av annan hemelektronik och sortimentet fortsätter att växa. Billig Teknik satsar på kundservice och har fått mycket fina omdömen på både Prisjakt och Tradera. Billig Teknik har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel och följer därmed nu aktuella krav som gäller för trygg internet handel. De är också en HP preferred Gold Partner vilket betyder att de har spjutspetskompetens på HPs produkter.

Hos Billig Teknik betalar du genom direktbetalning från Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank, till bankgiro, med Visa eller Mastercard eller mot Klarna faktura eller konto samt genom postförskott. Har du frågor innan eller problem efter ditt köp har Billig Teknik personlig kundtjänst på tel. 0774-433334, vardagar kl. 10.00–17.00 samt via kontaktformulär eller e-post: kundservice@billigteknik.se.

Billig Teknik kan du följa på Facebook eller genom att prenumerera på deras egna Nyhetsbrev.

Din vara skickas samma dag från Billig Teknik

När du köpt från Billig Teknik kan du antingen hämta själv på deras hämtlager eller få varan skickad till dig med Posten. Din försändelse paketeras på ett säkert och miljövänligt sätt och hämtas av Posten varje eftermiddag. Så länge du beställer innan kl. 15.30 går din leverans samma dag. Kostnaden per paket är 29 kr under 1 kg och 49 kr över 1 kg. Öppet köp gäller i 14 dagar och du står själv för kostanden för returfrakt. 

 
 

Tidigare Erbjudanden

4 tidigare

Fri frakt över 1000 kr med Billig Teknik rabattkod från Facebook

Mellandagsrea – extra billig teknik, endast till 31/12

Microsoft Office 2010 för 777 kr! (ord.pris 1200 kr)

Spara 300:- vid datorköp för minst 2500kr

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se