SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Bonprix Kampanjkod & Erbjudanden! - www.bonprix.se

Butik RSS

Bonprix Bonprix är ett postorderföretag inriktat på mode av hög kvalitet till lågt pris. "Bonprix – mode till fantastiska priser!" och "alla storlekar till samma pris" är deras slogans!

Bonprix säljer moderna dam- och herrkläder, och söta kläder för barn och spädbarn.

Det finns många fördelar med att handla på Bonprix:
• Över 8 miljoner nöjda kunder runt om i världen
• Ca 7.000 artiklar på lager redo att säljas
• Toppkvalitet till lägsta möjliga pris
• Alla storlekar till samma pris

Bonprix säljer dessutom bh:ar i stora storlekar, amningsunderkläder och accessoarer.

 

Aktuella erbjudanden

0 kampanjer

Tyvärr, inga kuponger hittades

Kläder och heminredning för hela familjen
Bonprix.se är en modebutik på nätet med stort utbud av aktuella modetrender och ett omfattande sortiment av hushålls- och inredningsprodukter. Hos Bonprix hittar du ett mångsidigt urval av aktuella trender till låga priser från egna och andra märken. De har moderna damkläder, snygga herrkläder, tuffa skor och praktiska kläder för barn såväl som möbler och andra inredningsprodukter.

Bonprix är också populära för deras omfattande utbud av underkläder, särskilt för kvinnor med kurvor. Mulliga kvinnor som shoppar hos Bonprix har inga problem att klä sig både modernt och sexigt. På inredningssidan erbjuds bl.a. möbler, gardiner, praktiska hushållsvaror och robusta trädgårdsmöbler. “Bonprix är en postorderfirma som har något särskilt att erbjuda alla.”

Bonprix har en lekfull och färgrik webbutik där du lätt hittar vad du söker genom att börja med en av huvudkategorierna: Dam, Underkläder, Herr, Barn, Skor och accessoarer, Sport och bad-mode, Hem eller Rea. I varje kategori finns sedan många underkategorier, inklusive roliga inspirationskategorier som: Bröllop, Oriental dreams, Tropical beach och Modern riviera för att nämna några. På sajten hittar har du också möjlighet att prenumerera på Bonprixs nyhetsbrev och skriva recensioner på redan köpta varor.

Bonprix är en av Europas 10 största postorderföretag med snabbt växande närvaro i segmentet mode för hela familjen till förmånliga priser. Bonprix är ett dotterbolag i den tyska Otto-gruppen som startades 1949 av Werner Otto med endast 28 produkter. Gruppen är idag störst i världen inom postorder och har 123 företag och över 53 000 anställda i över 20 länder.

Trygg e-handel och snabba leveranser
Bonprix har E-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel och lovar säkra överföringar av dina betalningsuppgifter via SSL teknik (Secure Socket Layer). De har också ett uttalat miljöengagemang vilket bl.a. innefattar att de erbjuder ekologisk bomull, har satt upp ambitiösa miljömål för verksamhetens koldioxid utsläpp och använder sig av Postens Go Green alternativ.

Dina varor från Bonprix förpackas säkert och snabbt och skickas sedan tillförlitligt med Posten AB. Artiklar som kan levereras direkt får du normalt inom 6-14 dagar. Fraktkostnaden är 49 kr per paket men behövs fler än en försändelse behöver du inte betala extra. Bonprix har ett aktivt miljöarbete och använder sig av Svenska Postens GoGreen alternativ, klimatvänliga försändelser för vilka allt koldioxid utsläpp registreras. För varor från Bonprix gäller 14 dagars returrätt. Du har också rätt att häva ett köp om varan du beställt är tillfälligt slut.

Hos Bonprix får du personlig kundtjänst på telefon: 077-440 00 04, fax: 08-5222 7070 och på e-mail: service@bonprix.se. När du sen väl valt dina sexiga underkläder och sköna mysbyxor betalar du enkelt med kreditkort, Mastercard eller Visa samt genom faktura eller på avbetalning med eget Bonprix konto.

Bonprix förljer du på Facebook, Youtube, Pinterest och Instagram. Du kan också prenumerera på deras nyhetsbrev. Bonprix Sverige är poulärt och aktivt särskilt på Facebook med många ”gillare”.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Fri frakt med Bonprix rabattkod

Fri frakt med Bonprix rabattkod

10 % rabatt med Bonprix rabattkod

Fri frakt från Bonprix med kampanjkod

Ytterligare prissänkningar på Bonprix REA – Upp till 50 % julrabatt!

50% REA hos Bonprix under Black Weekend

FRI FRAKT på ditt första köp!

Säsongs-REA med upp till 70 % rabatt

10% rabatt på hela din beställning med Bonprix rabattkod

Shoppingdagar hos Bonprix med minst 20% rabatt

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se