SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Bra Mat Hemma Rabattkod & Erbjudanden! - www.bramathemma.se/

Butik RSS

Bra Mat Hemma Bramathemma.se är en matkasseleverantör som erbjuder det namnet säger nämligen Bra mat hemma med levereras direkt till din dörr, utan krångel och utan att slösa tid. Matkassarna kommer med genomtänkta och goda recept som är enkla att följa och med närproducerade råvaror så långt det är möjligt.

De har flera olika varierade matkassar att välja mellan. Prova också den nya Matbutiken hos dem som möjliggör att du också kan få matvaror levererade hem till dig.

 

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Köp komplett matkasse hos Bra Mat Hemma

Inspirerande matkassar till din dörr en gång i veckan
Bra mat hemma är en svensk matkasse leverantör som har mång olika kassar att välja mellan för olika behov. Du väljer mellan fyra inspirerande kassar. Du får leverans hem till din dörr och har också möjlighet att beställa en enstaka leverans. Maten levereras alltid i kylväskor varje söndag så att du kan vara säker på bästa möjliga hantering. Det finns också möjlighet att hämta din mat direkt hos dem för den som istället vill göra det. Det går också bra att ge bort en kasse i present till någon som är less på att laga mat eller inte har tid.

Bramathemma.se har fyra inspirerande matkassar att välja mellan;
1) Premiumkassen (allt du behöver, uppmätt och klart)
2) LCHF-kassen (lite kolhydrater, mycket fett. Runt 5% kolhydrater per måltid)
3) GI-kassen (i samarbete med kostexperten Ola Lauritzson)
4) Familjekassen (nyttigt för stora och små, finns även som låglaktos)

Det är lätt att  beställa från Bra Mat Hemma. Du går bara in på deras hemsida och lägger din beställning. Ange ditt postnummer och kolla om de levererar på din ort. Just nu har man leveranser  till Arvika, Degerfors, Deje, Ekshärad, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hallsberg, Hammarö, Hällefors, Karlskoga, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Kumla, Molkom, Sunne, Sunnemo, Säffle, Torsby, Vålberg, Väse, Årjäng och Örebro. Även i Stockholmsområdet!

Säkra betalningsmetoder och kort uppsägningstid
Betalning sker enkelt med Visa, Mastercard eller mot faktura genom Klarna. Avbeställningstiden är bara sju dagar om du inte vill fortsätta få tjänsten. Bra Mat Hemma har kundstjänst både via telefon 054-15 40 00 och epost. De finns också att följa via Facebook, Instagram och Twitter.
 
 
 

Tidigare Erbjudanden

8 tidigare

250 kr rabatt på första leveransen

200 kr rabatt på din första matkasse

200 kr rabatt på din första familjekasse

30 kr att handla för i matbutiken för alla med Med Mera kort

Ge bort en matkasse i present

Få blender på köpet med Bra Mat Hemma rabattkod

Boka matkasse – få kokbok

Kokbok på köpet med rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se