SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

BullGuard Rabattkod & Erbjudanden! - www.bullguard.se

Butik RSS

BullGuard Med BullGuard skyddar du din dator, mobil och surfplatta mot skadliga intrång. Deras produkter utmärker sig för sina verktyg mot skräppost, sina imponerande funktioner för tidig upptäckt av virus, sitt attraktiva gränssnitt och en kundtjänst i världsklass.

Många av antivirusprodukterna på marknaden använder den traditionella reaktiva signaturbaserade tekniken för att upptäcka virus. BullGuards antivirusprogram har även en funktion för beteendeavkänning. Denna state-of-the-art-teknik upptäcker okända virus utifrån hur de ”uppträder” - baserat på fil-, register-, process- och nätverkshändelser – och kan därmed fånga upp de flesta hot.

Signaturbaserad avkänning och beteendeavkänning är två delar av den avancerade programvaran som baseras på skydd i flera lager – om skadlig kod kommer igenom ett lager, fångas den upp av nästa. Skydda din data med Bullguard.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Testa Antivirus program BullGuard Internet Security i 60 dagar

Prisvinnande säkerhetsprodukter för din dator och mobil
Bullguard är ett företag som utvecklar och säljer prisbelönta antivirusprogram för att skydda dina datorer från virus, skadlig kod och spionprogram. Deras produkter skyddar din dator och din mobil, oavsett om du är en privatperson eller ett företag. Med Bullguard är du säker mot virus och förlust av data på alla dina olika enheter. Deras produkter arbeta i bakgrunden för att skydda dina uppgifter och dina data. Hela tiden görs automatiska sökningar efter skadliga program och virus. Det enda du behöver göra är att se till att dina apparater har ström.

Bullguard har funnits sedan 2002 och har sedan dess vunnit många priser för sina produkter. De erbjuder dessutom tilläggstjänster som t.ex. backup av dina data och de har program som fungerar på alla slags enheter. Bullguard är idag ett av världens snabbast växande företag inom internetsäkerhet och antivirus program. Gå in på Bullguards svenska hemsida och internetbutik och beställ det skydd som passar dina behov bäst. Man har ett stort antal produkter att välja på som:
  • Bullguard Premium Protection: 25GB backup, 3 datorer - Det är möjligt att uppgradera till 50GB / 100GB och 5 datorer istället.
  • Bullguard Internet Security: 5GB backup, 3 datorer - Uppgradera till 10GB, 25GB, 50GB eller 100GB och upp till 5 eller 10 datorer.
  • Bullguard Antivirus: 1 dator
Samt en mängd andra lösningar för dig själv eller hela familjen.

På Bullguard kan du välja att betala med de flesta större kreditkort som Visa, Mastercard, American Express, JCB och PayPal. De flesta produkter har du också möjlighet att prova under en begränsad tid helt kostnadsfritt. Behöver du hjälp med din beställning eller har frågor innan du slår till så har man svensk kundtjänst via email på adress: support_se_no@ bullguard.com. Följ Bullguard via Facebook. Twitter eller Instagram.
 
 

Tidigare Erbjudanden

5 tidigare

70% Rabatt!!! – BullGuard Antivirus – Black Friday & Cyber Monday Sale

Bullguard Skolstartsrabatt – Upp till 70% rabatt

Prova Bullguard Premium i 30 dagar helt kostnadsfritt

BullGuard Antivirus 10 för Windows – 15 dagars gratis testversion

Testa BullGuards nya version av Internet Security gratis (60-dagars kostnadsfri test)

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se