SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

CarrieAlong Rabattkod & Erbjudanden! - www.carriealong.se/

Butik RSS

CarrieAlong CarrieAlong är en svensk webbshop som erbjuder trendiga väskor. Hos CarrieAlong hittar du alltid de senaste och snyggaste produkterna när det kommer till väskor. CarrieAlong har många års erfarenhet inom branschen och med en stor passion för väskor så kan man vara säker på att dem tar in rätt produkter till de rätta priserna till sitt sortiment.

Hos CarrieAlong hittar du allt från resväskor till ryggsäckar, datorväskor och handväskor. Hitta den perfekta väskan för dig bland ett stort urval av välkända märken som bland annat Gerry Webber, Nova, Burton, Epic, Haglöfs, Leonhard Heyden, Samsonite, Conwood, Fjällräven, I-clip, Tiger of Sweden och många fler.

Fri frakt för beställningar över 498 kr.

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

10% Carriealong rabattkod – gäller även Outlet-varor

Fri frakt över 498 kr

Alltid nya erbjudanden på väskor av alla de slag

Om CarrieAlong


CarrieAlong är en väskbutik på nätet där du hittar ett stort urval av unika väskor i många modeller, färger och storlekar. CarrieAlong är en del av Danmarks äldsta lädervarukedjor, Alfred Lunds Eftf. som sedan 1879 har stor erfarenhet och mycket kunskap inom väskbranschen. I Danmark har de också ett antal fysiska butiker. De erbjuder ett brett sortiment av resväskor, ryggsäckar, skolväskor, datorväskor, handväskor, axelväskor, aftonväskor, resebag med mera. Tidlösa väskor i hög kvalitet från alla ledande märken såsom Adax, Fjällräven, Tiger of Sweden och många fler.

Gå in på carriealong.se och köp din nya väska redan i dag. I CarrieAlongs onlinebutik hittar du ett stort sortiment av väskor, resväskor, ryggsäckar, skolväskor, datorväskor, handväskor, axelväskor och aftonväskor. De lägger stor vikt vid att sätta samman det rätta varusortimentet - ett sortiment som självklart bygger på en passion för väskor och många års erfarenhet inom branschen. Du hittar alla avdelningar i en huvudmeny längst upp på sidan. Gå direkt in på damväskor, herrväskor, resväskor, ryggsäckar, skolväskor, accessoarer, brands och erbjudanden.

Genom sitt breda produktsortiment har CarrieAlong möjlighet att erbjuda väskor som passar alla ändamål och tillfällen, samtidigt som väskorna är det perfekta tillbehöret till en modern, klassisk eller casual look.

Fri frakt över 498 kr


Handla säkert hos CarrieAlong, butiken är e-märkt! Det innebär att den danska e-handelsfronten godkänt butiken och genomför kontinuerligt noggranna kontroller så att allt går rätt till. De har en mängd olika betalningssätt som gör det enkelt för dig som kund att välja det sätt som passar just dig bäst. Man kan betala via Klarna (faktura), VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro och JCB. Du får fri frakt på alla köp över 498 kr. Som kund har du även ångerrätt i 14 dagar.

Kontakt


Under fliken Kundtjänst hittar du allt du behöver veta om leveranstider, leveransmetoder, betalning och prisgaranti. För mer information eller hjälp, kontakta kundtjänst på: info@carriealong.se. Ditt ärende kommer att hanteras inom fyra timmar på vardagar mellan kl. 10.00-17.00. De har dessutom ett eget nyhetsbrev och man kan även följa dem på Facebook, Pinterest och Google+.
 
 

Tidigare Erbjudanden

9 tidigare

Minst 20 % rabatt på ALLT hela Black Friday weekend

30 % rabatt på Samsonite Firelite

20 % på allt i hela butiken!

20 % rabatt med Carrie Along rabattkod

Säsongs-REA med upp till 50 % rabatt

20 % rabatt på alla ryggsäckar och skolväskor

Januari-REA fortsätter med upp till 50 % rabatt

Minst 20 % rabatt på ALLT i hela butiken

Prenumerera på nyhetsbrev och få en rabattkod värd 10 % rabatt

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se