SE
 • Tilbudskode
 • Rabatkode
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
Rabatt.se
 

CDON Rabattkoder & Erbjudanden! - www.cdon.com

Butik RSS

CDON

CDON är Nordens största underhållningsbutik på nätet! Hos CDON kan du handlar ur ett stort utbud av musik, film spel, böcker och vitvaror, allt till bästa pris och med snabb leverans. Förutom fysiska varor kan du också ladda ned digitala produkter såsom ljudböcker hos CDON.

 

Aktuella Erbjudanden

2 kampanjer

Kampanj

Smarta Deals hos CDON!

Visa alla CDON
Detaljer
100% succe
 • Inkom: 2014/02/03
 • Upphör:

50-90 % rabatt

50-90 % rabatt på böcker hos CDON – skön- och facklitteratur i massor

Visa alla CDON
Detaljer
100% succe
 • Inkom: 2013/09/30
 • Upphör:

CDON GROUPCDON group tillhandahåller Skandinaviens största varuhus på nätet. CDON har ett brett sortiment och det går att hitta allt från underhållning och heminredning till leksaker, kosttillskott och kläder. CDON har en bred bas med mer än 2 miljoner återkommande kunder.
HistoriaCDON startades 1999 och var från början en sajt som sålde CD-skivor i Skandinavien via internet. Senare kom det att utvecklas till CDON Group, som har expanderat enormt genom att bredda sitt produktsortiment och genom att öppna och upphandla nya internetbutiker. Idag är de Nordens största internethandels koncern. Mellan åren 2007 till 2009 ökade den totala omsättningen med hela 36 procent.
CDON.COM säljer underhållningsprodukter såsom film, dataspel och musik, böcker och elektronik, samt nedladdningar och streaming. Sajtens tidigare framgång gjorde det möjligt att investera och utöka verksamheten. År 2007 köpte CDON Group upp nätbutiken Nelly.com och därmed blev mode och kläder också en del av verksamhetens utbud. Gymgrossissten.com och Bodystore.com som säljer kosttillskott blev också en del av CDON Group 2008. 2010 köpte de upp leksaksbutiken Lekmer.com. Det senaste tillskottet i verksamheten var Hem & Trädgård som förvärvades 2011. Samma år kom även inredningsbutiken Rum21.se samt vitvaru-och hemelektroniksbutiken Tretti.com att bli en del av CDON Group. Dessa händelser har bidragit till att bolaget nischat sig inom flera områden och är på väg att bli ett alltmer komplett varuhus på nätet.
Koncernen har med hjälp av sin storlek fördelen att de kan erbjuda sina kunder låga priser. Med hjälp av centrallager kan de hålla sina priser nere. CDON har frekventa kampanjer och specialerbjudanden.
Betalningsalternativ
CDON.COM är certifierade av trygg e-handel http://www.tryggehandel.se/butik/332   Det finns flera olika betalningsalternativ när du handlar hos CDON:
FakturaFaktureringen sker via Klarna AB, fakturan skickas via E-mail. Den måste betalas inom 14 dagar. Faktureringsavgift läggs inte på.
KortbetalningBåde betalkort och kreditkort är accepterat på CDON. Det finns ingen kortavgift. Accepterade kort är VISA och Mastercard. DIBS+DebiTech garanterar säkra kreditkortsbetalningar.
Kortbetalning är det enda betalningsalternativ som finns vid köp av digitala tjänster. Du kan läsa mer om deras säkerhetspolicy här.
 
DirektbetalningMan kan välja att betala genom endirektbetalning om du är internetkund hos Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen sker genom en säker anslutning via DIBS-DebiTech.
DelbetalningEtt annat alternativ är delbetalning. Det går att välja i kassan och man får omedelbart svar på om betalningen beviljats eller ej. Köpet kan därmed ske omgående. Blir du inte beviljad är det bara att gå tillbaka och välja ett annat alternativ för betalning. En avgift på 29 kr tillkommer vid delbetalning.
Köp nu betala senDet finns kampanjer på CDON.COM som erbjuder dig möjligheten att köpa och betala senare. Vill du använda sig av ett sådant erbjudande måste du först skapa ett konto hos Klarna AB. När du sedan handlar via kampanjen är det Klarna AB som skickar fakturan. Sista betalningsdag ska framgå i kampanjerbjudandet.  Det tillkommer en avgift på 29 kr per köptillfälle som är inräknad i fakturan.
SocialtCDON Group har ett stort socialt engagemang och stödjer flera projekt för att bidra till förändring i samhället. De är engagerade i klimatfrågan och samarbetar även med flera frivilligorganisationer. Listan på deras engagemang kan göras lång: Lekmer.com donerade leksaker till frälsningsarmen, svenska kyrkans verksamhet och Drottning Silvias barnsjukhus under 2012. De skänkte 19000 kr till  SOS barnbyar. 700 000 har donerats till ett projekt i Sydafrika i sammarbete med organisationen Desmo. 359 000 kr har skänkts till välgörenhet förra året däribland Barncancerfonden.
FraktvillkorDet finns olika fraktklasser, fraktavgiften baseras på vilken fraktklass din produkt tillhör. Det finns fem olika klasser. Nedan kan du läsa vilka fraktklasser som finns och hur mycket de kostar.
Fraktklass A 29 kr
Fraktklass B 49 kr
Fraktklass C 79 kr
Fraktklass D 99 kr
Fraktklass E 199 kr
När du klickar på den produkt du vill köpa framgår det vilken fraktklass produkten tillhör.
Böcker och cd skivor tillhör vanligtvis fraktlass A. Underhållning har fraktklass A. Handlar du produkter från flera fraktklasser är det den högsta avgiften som gäller. Vid köp över 600 kr får du en rabatt på 50 kr.
TransportVaror som köps via CDON.COM levereras med posten. Om din vara skulle försvinna eller skadas under leverans ä ersätter CDON.COM dig. Om varan inte hämtas ut blir du debiterad det belopp returen kostar. Det kan vara 600 kr och uppåt för TV apparater och 150 för andra varor. Leverans av TV apparater över 42 tum sker via DHL.
Du har 14 dagars ångerrätt från den dag du tog emot varan. Detta gäller inte datorprogram om plombering brutits. Om du vill returnera ett köp bör du kontakta kundservice. Det är bra att ha ordernummer och fakturanummer till hands innan man kontaktar dem

 
 

Tidigare kampanjer

11 otillförlitliga kampanjer
Utgått! CDON

20 % rabatt på nätverksprodukter med rabattkod

Detaljer
 • Inkom: 2014/07/31
 • Upphör: 2014/08/05
Utgått! CDON

25 % rabatt på alla kläder med rabattkod

Detaljer
 • Inkom: 2014/07/29
 • Upphör: 2014/08/04
Utgått! CDON

200 kr CDON rabattkod när du handlar sportartiklar för över 1000:-

Detaljer
 • Inkom: 2014/07/21
 • Upphör: 2014/07/31
Utgått! CDON

20 % rabatt på allt fiske med rabattkod

Detaljer
 • Inkom: 2014/07/18
 • Upphör: 2014/08/04
Utgått! CDON

20 % rabatt på externa hårddiskar och NAS med rabattkod

Detaljer
 • Inkom: 2014/07/16
 • Upphör: 2014/07/31
Utgått! CDON

10 % rabatt på skrivare från Canon med rabattkod

Detaljer
 • Inkom: 2014/07/05
 • Upphör: 2014/07/31
Utgått! CDON

10 % rabatt på utvalda laptops för gaming med rabattkod

Detaljer
 • Inkom: 2014/07/03
 • Upphör: 2014/07/31
Utgått! CDON

50 % rabatt på filmkameran Canon Legria Mini med rabattkod

Detaljer
 • Inkom: 2014/01/30
 • Upphör: 2014/01/30
Utgått! CDON

20 % rabatt på utvalda hårddiskar från ASUS med rabattkod

Detaljer
 • Inkom: 2014/01/18
 • Upphör: 2014/01/23
Utgått! CDON

25 % rabatt på gamingtillbehör hos CDON med rabattkod

Detaljer
 • Inkom: 2014/01/17
 • Upphör: 2014/01/22
Sida 1 av 212››
 

Spara pengar när du handlar med hjälp av Rabatt.seSpara pengar när du handlar med hjälp av Rabatt.se Hos rabatt.se kan du alltid hitta de mest aktuella och förmånliga rabatterna på nätet. Vi håller dig uppdaterad på de senaste rabattkoderna, kampanjerna, erbjudandena och rabatterna från Sveriges populäraste online butiker. Du sparar snabbt och enkelt massor av pengar när du handlar online.

Oavsett om du är på jakt efter en rabattkod, en kampanj, en speciell rabatt eller ett erbjudande för dina favoritvaror hittar du det sannolikt här på rabatt.se.

Om du tycker om att göra stora klipp är det rabattkoder du ska fokusera på. Dessa ger dig de mest förmånliga erbjudandena och de största rabatterna på allt från kläder och skor till heminredning och resor.

Rabattkoderna är enkla att använda och i våra beskrivningar av varje affär hittar du instruktioner för hur du snabbt och enkelt löser in din rabattkod för att dra nytta av erbjudandet.

Om du vill vara säker på att inte missa några bra rabatter ska du passa på att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så att du alltid får information om de bästa reorna, kampanjkoderna och erbjudandena från hundratals spännande online butiker.