SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Climbing247 Kupongkod & Erbjudanden! - www.climbing247.se

Butik RSS

Climbing247 Climbing247 är specialiserade inom klättringsutrustning och annan utrustning inom friluftsliv. Här hittar ni kläder från de mest kända friluftsmärkena som till exempel Haglöfs och Fjällräven och klättringsutrustning från ledande märken som bland annat Black Diamond, DMM och La Sportiva.

Hos Climbing247 hittar ni allt från klätterkläder och klätterskor både för professionella yrkesklättrare och för hobbyklättrare. De har enkelrep för inomhusklättring, slingor, utrustning för is och snöklättring, tält, liggunderlag, ryggsäckar med mera. Climbing247 har med andra ord i stort sätt allt inom friluftsliv för den aktive. Climbing247 är ett svenskt familjeägt företag som säljer sina produkter över hela välden men med fokus på den svenska och nordiska marknaden.

Climbing247’s strävar efter att sätta kunden i första hand och erbjuder därför alltid fri frakt, snabba leveranser och 90 dagars öppet köp/bytesrätt. Dessutom erbjuder Climbing247 dig som kund även en unik nöjd kund garanti som innebär att du kan prova produkten i dess rätta element som till exempel testa din klättersele under rätt förhållande, är du inte nöjd har du möjlighet att inom 90 dagar byta till någon annan ny produkt.

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

Alltid fri frakt över 300 kr

Säsongens kampanjer på klätterutrustning!

Utförsäljning av klätterutrustning hos Climbing247

 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

15 % rabatt på allt inom isklättring

15 % rabatt på lavinutrustning

15 % rabatt på allt från Black Diamond

Denna vecka 15 % rabatt på alla skor

Kraftigt nedsatta priser på kläder i Outlet

15 % rabatt på allt i kategorin Friluftsliv

30 % rabatt på alla ryggsäckar

20 % rabatt på alla produkter från Primus

25 % rabatt på all frystorkad mat

10 % rabatt på alla pannlampor

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se