SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Cmore Kampanjkod & Erbjudanden! - www.cmore.se/

Butik RSS

Cmore För dig som älskar TV, film och sport är C More det självklara valet. Du får tillgång till film, tv-serier och direktsänd sport direkt i din dator, tv, surfplatta och mobil. C More har ett stort utbud av exklusiva tv-premiärer av filmer, prisbelönta serier och exklusiva sändningar från de bästa internationella idrottsligorna. Perfekt för dig som älskar hockey eller fotboll!

Dra nytta av kampanjer och erbjudanden från C More för att få tillgång till dina favoritkanaler billigt. Välj ut ett paket som passar dig perfekt bland sportpaketen, filmpaketen och barnpaketen.

 

Aktuella erbjudanden

4 kampanjer

C More Film 99 kr / mån

Cmore Sport bas, Film och Serier för 99:-/ månad

Streama allt från C More för endast 99 kr/mån i tre mån (ord pris 349 kr/mån)

C More Sport 299 kr / mån

Streama sport, film och tv-serier
När du väljer C More som leverantör får du de senaste storfilmerna och tv-serierna utan reklamavbrott direkt till din dator, surfplatta eller telefon. Oavsett om du gillar sport, dokumentärer, serier eller film så kommer du alltid att hitta någonting bra att titta på hos Cmore.

Gå in på Cmore.se och skaffa det abonnemang som passar dig. Här finns t.ex. sportsändningar med Allsvenskan, Elitserien, La Liga och ATP-tennis kommenterade av några av Sveriges främsta sportexperter. Du kan även få tillgång till playtjänsten C More Play och en unik playtjänst med fotbolls- och hockeymatcher - ett abonnemang på C More Play blir också en perfekt present eller julklapp. Du tittar hur mycket du vill, när som helst och utan bidningstid.

Hos CMore finns underhållning för hela familjen. Ni kan välja mellan allt från populära tv-serier från HBO, NBC och Sony och de senaste storfilmerna och biosuccéerna från Hollywood till nya dokumentärer och filmpremiärer varje vecka. I utbudet finns till och med en barnkanal där alla talar svenska.

Behöver du hjälp har man kundtjänst både via telefon och e-post. Ring dem på telefon: 0771 481 481 eller skriv till: info@cmore.se. Kundtjänsten har jättebra öppettider mellan kl. 10 till kl. 23.30. Vill du få löpande information från Cmore så har de eget nyhetsbrev och går också att följa på både Facebook och Twitter.
 
 

Tidigare Erbjudanden

1 tidigare

1 MÅNAD GRATIS – Film och Serier hos Cmore

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se