SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Collector Rabattkoder & Erbjudanden! - www.collector.se

Butik RSS

Collector Collector - Easyliving Kreditkort
Collector easyliving är ett kreditkort, kopplat till Mastercard, som är idealt att resa och shoppa med. Tack vare förmånliga försäkringar, är easyliving också ett kort som man kan känna sig trygg med. Upp till 100 000 kronors kredit, vilket ger ett större handlingsutrymme i din vardag och möjlighet att shoppa smartare.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Sveriges bästa resekort – Collector Mastercard Easyliving

Collector Bank mobilapp håller koll på dina räkningar

Collector bank
Med Collector easyliving kan du handla på kredit enkelt, tryggt och säkert i butiker och på internet. Alla dina köp samlas på en tydlig månadsfaktura som gör det enkelt att följa varje transaktion. Med Collector easyliving får du med andra ord bättre koll på din ekonomi. Varje månad skickar vi en faktura på förra månadens inköp och uttag, helt utan aviavgift. Betalar du hela fakturabeloppet tillkommer ingen ränta. Då får du upp till 56 dagars räntefri kredit.

Collector easyliving kan du använda i butiker, på restauranger, i uttagsautomater och på banker över hela världen. Och det tillkommer inget valutapåslag när du handlar i annan valuta. Dessutom ingår reseförsäkring med avbeställningsskydd när du betalar resan med kortet.

För att du ska kunna göra smarta köp och samtidigt känna dig helt trygg, så innehåller kortet flera förmånliga försäkringar och mängder av erbjudanden.

Grundkrav för sökande:
* Du är minst 20 år
* Du är bosatt i Sverige
* Du har inga betalningsanmärkningar
 
 

Tidigare Erbjudanden

1 tidigare

15 % rabatt på alla semesterbostäder (Interhome Kampanjkod t.o.m. maj 2014)

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se