SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Dentaworks Rabattkod & Erbjudanden! - www.tandblekning.com

Butik RSS

Dentaworks Skinande vita tänder med Dentaworks tandblekning för hemmabruk! Tandblekningsgelen är säker för både emalj och tandkött, samtidigt som den tar bort missfärgningar, fläckar och gulhet. Du får ett skinande leende, precis som om du skulle gått till tandläkaren, fast utan att betala tusentals kronor. Dentaworks kompletta tandblekningspaket kostar endast 395 kr och ger ett resultat som normalt varar i flera år!

+100 % Nöjd-kund-garanti
+Kliniskt testad
+Snabb leverans

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fri frakt på DentaWorks Tandblekning Startpaket (rabattkod)

Internetbutik för vitare tänder
Det finns många orsaker till att dina tänder blir fläckiga och missfärgade. Kaffe, te, rökning, mat och läsk är några av de vanligaste orsakerna. Dentaworks erbjuder ett snabbt och smidigt sätt att få skinande vita tänder, utan att behöva gå till tandläkaren. Att bleka tänderna hemma ska vara enkelt, därför erbjuder Dentaworks de bästa blekningsprodukterna för hemmabruk som finns på marknaden. Uteblir resultatet så får kunden tillbaka pengarna med 100 % nöjd-kund-garantin.

Tandblekning för hemmabruk! Med Dentaworks tandblekning får du vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos tandläkaren. Det är samma metod för tandblekning som hos tandläkaren och du kan bleka tänderna hemma i lugn och ro. Tandblekning tar effektivt bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig vita tänder. Resultatet av en tandlekning varar normalt i flera år. DentaWorks kompletta tandblekningspaket kostar endast 395 kr.

Med tandblekningsgel får du ett skinande vitt leende utan fläckar och missfärgningar. Gelen är kliniskt testad och godkänd av svenska Läkemedelsverket och följer EU-reglerna. Den innehåller inga artificiella sötningsmedel och är fri från skadliga ämnen som BPA (Bisfelnol A), TEA (Trietanolamin) och parabener. Dessutom är den peroxidfri och PH-neutral, vilket gör att den är helt säker för emalj och tandkött. I själva verket är tandblekningsgelen bra för tandköttet tack vare sina antiseptiska egenskaper.

Fri frakt över 600 kr
Det går att betala med VISA, MasterCard, faktura och via internetbank. Väljer du fakturabetalning får du en faktura med paketet som ska betalas inom 20 dagar. Via internetbank betalar du direkt i din internetbank med hjälp av din säkerhetsdosa. Detta alternativ fungerar med Föreningssparbanken, SEB, Nordea och Handelsbanken.

Leveranstiden är normalt 1-2 arbetsdagar och skickas alltid som express för att du ska få dina varor så fort som möjligt. Dentaworks skickar till Österrike, Åland, Storbritannien, Frankrike, Island, Lichtenstein, Luxemburg och Sverige. Utan Dentaworks rabattkod är fraktkostnaden endast 29 kr oavsett orderstorlek. Vid köp över 600 kr är frakten gratis.

Dentaworks rabattkod?
Hos Rabatt.se får du just nu får du fri frakt på din beställning av ett komplett tandblekningspaket från Dentaworks!

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

25% rabatt hos Dentaworks – Black Friday

295 kr rabatt på 2 tandblekningspennor

100 kr rabatt över 300 kr med Dentaworks rabattkod

Tandblekningspaket + tandblekningspenna på köpet

100 kronor i rabatt med Dentaworks rabattkod

203 kr rabatt på 2-pack tandblekningsgel

100 kr rabatt över 300 kr med Dentaworks rabattkod

100 kr i rabatt på tandblekningspenna

200 kr rabatt på tandblekningskit

100 kr rabatt på tandblekning med Dentaworks rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se