SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Dentway Rabattkoder & Erbjudanden! - www.dentway.se

Butik RSS

Dentway Dentway är Nordens ledande företag inom tandblekning och munvårdsprodukter för hemmabruk och är verksamt i Sverige, Norge och Finland med huvudkontor i Stockholm. Dentway samarbetar exklusivt med partners som exempelvis SB12 och erbjuder deras kunder marknadens mest populära tandblekningsprodukt - en säker och effektiv produkt till ett attraktivt pris.

Köp din tandblekning för hemmabruk! Med Dentaways tandblekning får du vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos tandläkaren. Det är samma metod för tandblekning som hos tandläkaren och du kan bleka tänderna hemma i lugn och ro.

Dentway är Nordens ledande företag inom munvårdsprodukter och tandblekning för hemmabruk. Med en ny unik formel för tandblekning erbjuder Dentway nu garanterat vitare tänder på samma sätt som hos tandläkaren, fast mycket smidigare och billigare. Över en miljon kunder har hittills valt Dentway för att få ett gnistrande vitt leende. Är du osäker på vilken produkt som passar dig? Inget problem! Dentway har kostnadsfri tand- och munrådgivning från en legitimerad tandsköterska.


Dentway har sitt huvudkontor i Stockholm och samarbetar med andra världsledande företag i branschen, såsom exempelvis SB12 och Pepsodent, och kan därför erbjuda sina kunder det absolut bästa på marknaden, till ett mycket bra pris.


+Nöjd kund garanti


+Fri frakt över 400 kr


+Snabb leverans


+Kostnadsfri tand- och munvårdsrådgivning


Dentway rabattkod?


Hos Rabatt.se hittar du de senaste rabattkoderna från Dentway med erbjudanden och rabatter. Du kan spara hundralappar på ditt köp!

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

400 kr rabatt på Dentway starting kit för vita tänder

Fri frakt på alla köp över 400 kr

Hos Dentway hittar du produkter från bland annat OralB och Pepsodent, allt som behövs för en god munhälsa och vita gnistrande tänder. Dentway kan därför erbjuda marknadens bästa och säkraste produkter till en mycket bra pris. Det finns produkter för tandblekning, tandkrämer, och olika tandborstar. Osäker på vilken produkt som passar dig eller har du frågor om tandblekning? Dentway har kostnadsfri tand- och munvårdsrådgivning av en legitimerad tandsköterska på telefonnummer 0768-81 72 67 eller dentline@dentway.com.

Dentways nya tandblekningsgel är helt fri från väteperoxid, karbamidperoxid och animaliska restprodukter, något som annars är vanligt i tandblekingsprodukter. Denna nya formel gör att gelen är snällare mot tänder och tandkött och verkar helt utan ilningar i tänderna.

Dentway garanterar att deras produkter för tandblekning hemma ger vitare tänder inom 10 dagar efter behandling, annars får du pengarna tillbaka. Har du frågor om nöjd-kund-garantin kan du kontakta kundtjänst.

Dentway är certifierade för Trygg E-handel. Eftersom endast seriösa e-handelsföretag kan få certifieringen kan du som kund känna dig trygg, också efter att du tryckt på köp-knappen. Dentways kundtjänst når du på telefon 08-122 007 80 vardagar kl. 10-12 eller via e-post info@dentway.se.

Hos Dentway betalar du med Klarna faktura, VISA, MasterCard eller via PayEx.

Beställer du innan kl. 14:00 så skickas produkterna samma dag och kan vara hemma hos dig redan inom 1-2 dagar. Dessutom är det fri frakt på beställningar över 400 kr.

För att inte missa de senaste erbjudandena och tävlingar där du kan vinna produkter m.m. kan du följa Dentway på Facebook.

 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

5% rabatt på hela din beställning hos Dentway!

10 % rabatt på tandblekning med Dentway rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se