SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Doodle Rabattkoder & Erbjudanden! - www.doodle.se/

Butik RSS

Doodle Doodle.se är en resebyrå på nätet där du själv snabbt och enkelt sätter ihop din resa. Du jämför och bokar priser och avgångstider från fler än 600 olika flygbolag inklusive flera lågprisflygbolag. Via deras hotellpartner Hotels.com, som är världens största specialiserade aktör inom hotell, har du också tillgång till fler än 70 000 hotell med upp till 70% rabatt över hela världen.

Doodle erbjuder dessutom säkra betalningssätt över internet genom att använda samma teknik som svenska banker. Så boka reser du har råd med hos Doodle.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Billiga gruppresor hos Doodle.se

Resor du har råd med Doodle.se är en resebyrå på nätet som har som målsättning att sälja ”resor som du har råd med”. Hos Doodle söker du billiga flygresor världen över och bokar till de bästa priserna. Du styr själv över din resa genom att själv bestämma reslängd och avresedag för dina flygbiljetter. Hos Doodle kan du jämföra priser från mer än 600 olika flygbolag inklusive lågprisflygbolag som Norwegian. De har också samarbete med Hotels.com och kan på så sätt erbjuda mer än 70 000 hotell världen över med upp till 70 procents rabatt samt hyrbilar till branschens lägsta priser på ca 4000 olika resmål.

Doodles sajt är lätt att använda. Du bokar lätt själv genom att ange önskade datum, utreseort osv. för din resa. Du hittar också alltid kampanjer, annonser och annan information. Du gör själv jobbet och betalar ingen bokningsavgift eller andra påslag och det går snabbt och är säkert. Doodle har tillgång till den mest avancerade bokningsteknologin och lovar marknadens bästa avtal på flygbiljetter, hotell och uthyrning. Doodle erbjuder också hjälp med att boka gruppresor samt möjlighet att boka hemresa från annan ort än den du flög till.

Doodle ägs av Flygpoolen Ab som startades 1998 och har kontor i Stockholm. Flygpoolen har IATA licens (International Air Transport Association) vilket innebär att de uppfyller all de krav som branschorganisationen ställer på resebyråer, och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet. Doodle har personlig kundtjänst endast via kontaktformulär vilket är ett av de sätt de jobbar på för att hålla priserna nere. Du kan inte ringa dem men de lovar att ringa dig i de fall det behövs.

Hos Doodle betalar du med kort: Visa, Mastercard och Eurocard, plusgiro, direktbetalning från ledande banker samt genom Klarna faktura med delbetalning i upp till 36 månader.

Doodle kan du följa genom att bli medlem. Du får då erbjudanden via e-post som skräddarsys för just dina unika behov.

E-ticket eller färdhandling i din brevlåda När du bokat din resa får du från Doodle en sk. E-ticket, en elektronisk biljett och färdhandling. Mot avgift kan du även få din färdhandling på posten. Vanligtvis är flygbiljetterna inte ändrings- eller ombokningsbara så läs noga igenom alla de uppgifter du lämnar samt vilka villkor som gäller innan du bokar din resa. Kom ihåg att det är du som är din egen resebyrå-agent!

Här är 10 goda skäl till att boka din resa med Doodle:

1. Du kan själv jämföra och hitta lägsta pris bland över 600 flygbolag.
2. Du betalar inga bokningsavgifter eller höga påslag och betalar snabbt, enkelt och säkert.
3. Du får ett större urval och tydliga prisjämförelser.
4. Du sparar tid.
5. Du reser tryggt och billigt utan pappersbiljett.
6. Du får bokningssupport, men inte reserådgivning, därav de låga priserna.
7. Du betalar enkelt genom kort, internetbank, faktura eller delbetalning.
8. Du hyr bil till branschens lägsta pris.
9. Du har samma rättigheter som när du bokar med en traditionell resebyrå och kan använda ett bonusnummer eller en rabattkod om du har en.
10. Du handlar med en erfaren och flexibel aktör i resebyråbranschen.

Och sist men inte minst:
11. Med Doodle Rabattkod sparar du pengar!
 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

Kampanj på flyg med Air France – flyg för 1999 kr

100:- rabatt på valfri resa

 

Copyright © 2016 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se