SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

e-bloss Rabattkod & Erbjudanden! - www.e-bloss.se/

Butik RSS

e-bloss E-bloss är en nätbutik för de som föredrar elektroniska cigaretter istället för vanliga cigaretter. Allt fler upptäcker att e-cigaretter är ett skonsammare alternativ, såväl för rökaren själv som för omgivningen. Hos E-bloss har man ett brett sortiment av e-cigaretter, e-juice, e-pipor, batterier för e-cigaretter samt andra tillbehör. Du kan också köpa hela startpaket och prenumerera på din produkt så att du aldrig behöver vara utan.

Du får fri frakt på alla beställningar över 800 kr.

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

10 % rabatt på ditt köp med E-bloss rabattkod

Utförsäljning hos E-bloss – E cigarett startpaket, tillbehör, vätskor mm

Rea på e-cigaretter hos E-bloss

Brett sortiment av E-cigaretter
Hos E-bloss handlar du e-cigaretter ur ett mycket brett sortiment. Kanske är elektroniska cigaretter något för dig. E-cigaretten producerar vattenånga vid inandning som till skillnad från tobaksrök är fullständigt ofarlig för både dig och din omgivning. Ångan luktar inte som vanlig tobaksrök och missfärgar inte dina tänder och fingrar. Dessutom kan du själv välja om du vill röka din e-cigarett med e-liquid som innehåller nikotin eller inte. Att byta till e cigarett kan vara ett hjälpmedel för de som vill sluta röka vanliga cigaretter. Att välja e-cigaretter är ett sundare alternativ. E-bloss är ett internationellt företag med försäljning i Skandinavien, Tyskland och Storbrittanien.

Gå in i webbutiken på ebloss.se och hitta en e-cigarett som passar dig. Man erbjuder produkter från varumärken som Aspire, DBox, ePuff, Enokin, Kanger, Provari m.fl. I menyn längst upp på sidan hittar du också nya produkter och varor på REA. Det går också bra att köpa hela startpaket. Du hittar också kategorierna batterier, clearomizere-atomizere, e-juice, MODS och tillbehör samt e-pipor. Det finns också en sökfunktion på vänster sida om du redan vet vad du vill ha och vill avsluta ditt köp så snabbt som möjligt.

Fri frakt över 800 kr
Hos E-Bloss har du tre olika betalningsalternativ. Betala med kreditkort, mot faktura eller via banköverföring direkt. Om du betalar med kreditkort så dras inte pengarna förrän varorna har skickats. De accepterar Visa, Visa Elektron, Matercard, Maestro och JCB. Fakturering sköts av Klarna som också ger dig möjlighet att betala via Klarna konto. Beställningar expedieras vanligtvis inom 24 h. Beställningar skickas med Royal Mail från Storbrittanien. Vid leverans får du ett e-mail med relevant information om din försändelse, vilket oftast är inom 24 timmar. Du får fri frakt på beställningar till Sverige på beställningar över 800 kr.

Har du frågor om produkter eller stöter på problem med din beställning så kan du kontakta E-bloss på telefon: 0761 - 60 99 89 eller skriva e-post till adress: mail@ebloss.se. Såvitt framgår har de svensk kundtjänst. Du kan också få mycket hjälp i deras online kundcenter. Du måste ha skapat ett konto och vara inloggad för att få tillgång till det. Där kan du se status för beställningar, fakturor, abonnemang och mycket mer.

Vill du få löpande information från E-Bloss så har de eget nyhetsbrev som kommer ut ca 3 gånger i månaden. De finns också att följa på Facebook.

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se