SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

ERV Rabattkoder & Erbjudanden! - www.erv.se

Butik RSS

ERV ERV säljer reseförsäkringar m.m. till privatpersoner. Man vill vara bäst på att ge resenärer trygghet före, under och efter resan genom unik service över hela världen.

ERV, som tidigare hette Europeiska, är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. ERV i Sverige försäkrar årligen 2 miljoner privatresenärer, 1,5 miljoner tjänsteresenärer och 15 000 utlandsplacerade i över 100 länder runt om i världen.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Köp billiga reseförsäkringar hos Erv

Reseförsäkringar, avbeställningsförsäkringar, sjukförsäkringar m.m.
ERV är ett tyskt försäkringsbolag som funnits sedan 1920 och nu finns i totalt 20 länder. I Sverige är ERV en av de största bolagen på privat- och tjänstereseförsäkringar och varje år försäkrar man 1,2 miljoner resenärer och 3,5 miljoner bank- och kreditkort. Man har center på plats på 11 olika ställen över hela världen och därifrån erbjuder man service på alla sina språk inklusive de Skandinaviska. Genom ERV kan du känna dig trygg överallt i världen. Inom företaget finns en oändlig erfarenhet av resandets alla sidor och gedigen kunskap om säkert resande.

Gå in på ERVs svenska hemsida och se vad de har att erbjuda. Man har försäkringar som passar alla typer av privatresor: långa och korta, backpacka och jobba samtidigt, charter med sol och bad/sport eller en resa som du själv plockat ihop. Dessutom avbokningsförsäkring för alla slags resor. Man har också sjukförsäkringar för gäster som befinner sig i Sverige på besök. Försäkringen täcker upp till 30 000 euro per tillfälle och gäller i hela Schengen. Ska du studera utomlands eller jobba som Au Pair behöver du en försäkring som skyddar dig om du t.ex. blir sjuk, förlorar ditt bagage eller måste avbryta din resa. Under senare år har man sakta men säkert utökat utbudet  och erbjuder idag också olika försäkringslösningar för bland annat klockor, smycken, sportartiklar och musikinstrument.

Har du frågor om produkter ringer du dem på telefon: 0770 457 971 eller skriver e-post till adress: info@erv.se. Kundtjänst har öppet: mån - fre kl. 08:15-16:45. Dina försäkringar kan du handla direkt på nätet och betalar med Visa eller Mastercard. Alla betalningar hanteras säkert av branschledande företaget DIBS. Det går också bra att välja fakturabetalning.
 
 

Tidigare Erbjudanden

1 tidigare

Köp avbeställningsförsäkring till resan

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se