SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Frank Dandy Rabattkod & Erbjudanden! - www.frankdandy.com

Butik RSS

Frank Dandy Frank Dandy är ett avant-gardevarumärke för underkläder och mode. Varumärket Frank Dandy Superwear skapades i början av 2000-talet som en reaktion mot det tråkiga, enfärgade herrunderklädesmodet.

Kreativa underklädesdesigner med inspiration från storstaden, det omoderna och oväntade hittar du på Frank Dandy. En serie mönstrade underkläder lanserades tillsammans med en marknadsföring som på ett vågat sätt ifrågasatte den traditionella uppfattningen om mäns underkläder.

Frank Dandy säljer inta bara kalsonger utan också trosor, linnen, badkläder och accessoarer (bl.a. mössor och vantar).

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

Välkommen till Frank Dandys outlet – Spara upp till 70 %!

Upp till 70 % rabatt på REA på Frank Dandy

Svårt att hitta rätt present och kort om tid? Köp Presentkort!

Frank Dandy underkläder på nätet
FrankDandy.se är en webbutik som lovar att vara det bästa stället på nätet att köpa underkläder. Frank Dandy är en av Skandinaviens ledande tillverkare av underkläder, särskilt kända för sina kollektioner med roliga, snygga mönster och prints. De levererar nyskapande design och kvalitet till ett pris som andra har svårt att matcha och jobbar med ett stort antal illustratörer och printdesigners. De har som målsättning att deras underkläder alltid ska vara sköna att ha på sig och utöver det ständigt erbjuda något nytt och oväntat när det handlar om design. Frank Dandy finns också i ett stort antal butiker runt om i Sverige och i världen så säkert känner du igen dem från din stad.

Frank Dandy har en färgglad och välutvecklad sajt som är mycket lätt att navigera. På hemsidan hittar du genast annonser, nyheter, outlet och bestsellers. Huvudkategorierna för din shopping är: Underkläder, Badkläder, Accessoarer, Presenter, Rea och Kollektioner. När du går in i varje kategori väljer du sen om du är kille eller tjej samt botaniserar i underkategorier. Det finns också ytterligare filer som storlek och print eller plain som gör din sökning lättare. Frank Dandy har boxershorts, trunks, långkalsonger, briefs, strumpor, t-shirts, linnen, mössor, scarfs med mera.

Frank Dandy startades 2003, på den tiden då det inte fanns några alternativ för mäns underkläder utom enfärgat. Företaget har sen dess varit mycket framgångsrikt och uppmärksammat även internationellt för bedriften att äntligen föra in färgglada underkläder för män på marknaden. Frank Dandy skeppar idag över hela världen.

Hos Frank Dandy betalar du för din nya look med Visa, Mastercard, American Express och mot Klarna faktura eller konto samt med Paypal. Frankdandy.se har SSL Certificate från Norton så att du kan känna dig trygg att dina betalningsöverföringar sker på ett säkert sätt. Frank Dandy har kundtjänst på telefon: 036-333 34 40 och via e-post support@frankdandy.com.

Vill du ha mer information från Frank Dandy kan du prenumerera på deras Nyhetsbrev, läsa deras blogg eller följa dem på Facebook och Twitter. De finns också på Youtube, Spotify och Vimeo.

Fri frakt över 500 kr
Frank Dandy ger dig fri frakt på alla försändelser över 500 kr. På övriga beställningar tillkommer en kostnad på 29 kr för frakt.  De använder Posten som speditör och deras vanliga leveranstid på 1-3 dagar gäller. Beställningar som kommer in till Frank Dandy före klockan 15.00 går vanligtvis iväg samma dag. Hos Frank Dandy har man generös bytes- och ångerrätt på 30 dagar av ouppackad vara. Du betalar själv för returfrakt.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Köp 5 boxers betala för 3

Januari-REA med 50 % rabatt på ALLT

10% rabatt på hela din beställning hos Frank Dandy

Fri frakt fram till julafton!

30% rabatt på allt hos Frank Dandy under Black Friday

BLACK FRIDAY – 30% rabattkod på hela sortimentet hos Frank Dandy

Köp 3 betala för 2 på ALLA underkläder

Sommarrea med 50 % rabatt!

50 % rabatt med rabattkod när du köper 10 artiklar

Köp 4 betala för 3

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se