SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Fridas Gård Rabattkod & Erbjudanden! - www.fridasgard.se/

Butik RSS

Fridas Gård Fridas Gård är en personlig butik med ett unikt sortiment inom inredning som ligger på en vacker gård utanför Trelleborg. För dig som inte har möjlighet att besöka den fysiska butiken finns nu Fridas Gård också på nätet. I internetbutiken hittar du samma inspiration och sortiment. De erbjuder massor av inredningsdetaljer för kök, matsrum, badrum, trädgård och hemmets alla andra utrymmen. Dessutom ett fint sortiment av kläder, smycken och accessoarer.

Du får fri frakt på köp över 999 kr.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fast REA-avdelning med upp till 50 % rabatt

Inredning och inspiration på nätet
Fridas gård är en unik inredningsbutik på nätet där du hittar 1000-tals inredningsdetaljer till ditt hem och din trädgård. Allt finns dessutom i lager för snabb leverans. Man säljer också kläder och smycken. Genom samarbete med 50 plus olika leverantörer runt om i Europa får man hela tiden in nya varor och uppdaterar butiken dagligen. Har du vägarna förbi Trelleborg kan du också besöka den fysiska butiken på Fridas gård. Besök Fridas Gård för inspiration för hem och täppa.

Gå in på Fridasgard.se och shoppa genom att gå in på någon av avdelningarna som du hittar i huvudmenyn längst upp på sidan. Där kan du gå direkt in på nyheter, vintage paint, inredning, kök, badrum, textilier, knoppar, kläder och smycken, trädgård och övrigt. Dessutom finns det en rea-avdelning full med fynd. På hemsidan hittar du också annonser för de populäraste produkterna och de senaste nyheterna. Fridas erbjuder också presentinslagning och möjlighet att beställa kort med personliga meddelanden.

Fri frakt över 999 kr
Hos Fridas gård handlar du tryggt genom kortbetalning, förskottsbetalning till bankgiro eller fakturabetalning. Man erbjuder säkra överföringar genom Nets Auriga som är PCI DSS certfierade. Betalväxeln Nets Auriga använder 3D Secure som är en global säkerhetsstandard, framtagen av VISA och Mastercard. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering. Fakturabetalning sker via Klarna. Beställningar inkomna innan kl 12.00 skickas normalt samma dag om det är mot faktura eller kortbetalning. Du hämtar din order på närmaste DHL:s utlämningsställe. Handlar du för mer än 999 kr bjuder Fridas på frakten!

Fridas gård har kundtjänst på telefon eller e-post. Ring på nummer: 0410-33 10 64 eller skriv till: butik@fridasgard.se. Man har eget nyhetsbrev och går också att följa på Facebook.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

6 tidigare

Vår-REA med upp till 50 % rabatt

Slutspurt på REA med upp till 50 % rabatt

Mellandagsrea med upp till 50 % rabatt

Julklappstips under 100 kr

30-50% rea!

Oslagbart sortiment av unika, vackra knoppar till skåp och lådor

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se