SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Glamazon Rabattkod & Erbjudanden! - www.glamazon.se/

Butik RSS

Glamazon Glamazon är en svensk skönhetsbutik på nätet där du köper allt du behöver för en skönare vardag. De har hudvård, hårvård, make-up, solskydd och även skönhetsprodukter för honom. Hos dem hittar du ett noga utvalt sortiment av skönhetsprodukter från välkända och spännande varumärken. Alla varumärken på Glamazon.se är garanterat äkta och i original. De har produkter indelade i kategorierna smink, hudvård (ansiktsvård och kroppsvård), hårvård, dofter och även en boutique där du kan köpa sovmasker, necessärer, doftljus och rumsdoft för hemmet.

Flera säkra betalningssätt och fri frakt på köp över 500 kr.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fynda hos Glamazon

Svensk skönhetsbutik på nätet
Hos Glamazon.se köper du skönhetsprodukter på nätet. De erbjuder ett helheltskoncept med produkter både för det yttre och det inre. Du hittar såväl de där produkterna som gör vardagen lite lyxigare och de produkter du behöver för festligare, glammigare, tillfällen. Köp allt inom skönhet, kroppsvård, smink och hudvård online hos Glamazon. Med produkter från dem kan du avnjuta en härlig skrubb och peeling som gör din hud alldeles len och mjuk, återfukta torr hud med bodylotion, lindra hudbesvär med salva, strama åt din kropp med slimmingprodukter och så vidare. Dessutom ansiktsmasker, anti-age-produkter, ansiktskrämer och ansiktsrengöring, vårdande schampon, läkande schampon, stylingprodukter, smink och mycket mer. Glamazon är ett svenskt företag med huvudkontor på Lidingö i Stockholm.

Gå in i deras webbutik och shoppa loss för alla dina skönhetsbehov. Längst upp p[ hemsidan hittar du länkar till avdelningarna: för henne, för honom och varumärken. På vänster sida har du ytterligare en meny där du direkt kan gå in på ansiktsvård, bad och dusch, fotvård, handvård, kroppsvård, smink, naglar, parfym, tanning, hårvård, intim, boutique, presenttips och fynd. På hemsidan hittar du också veckans mest sålda produkter, annonser för produkter man vill pusha extra för samt användbar information om hudvård m.m.

Fri frakt över 500 kr
Glamazon erbjuder säkra betalningar i samarbete med DIBS Payment Services, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Du väljer det betalsätt som passar dig bäst, kortbetalning med Visa och Mastercard, direktbetalning via din internetbank (för dig som är kund i Nordea eller Swedbank) eller Klarna faktura eller delbetalning. Beställningar som kommer in före kl. 15.00 skickas samma dag och man använder sig av Posten som speditör. Frakt kostar endast 39 kr per beställning och handlar du för mer än 500 kr får du helt fri frakt.

Om du har frågor om produkter som du hittar på Glamazon.se så når du dem på telefon: 08-120 588 00 på vardagar kl. 10.30 - 15.00. De uppmanar också sina kunder att höra av sig och tipsa om nya produkter och varumärken som man skulle vilja köpa hos dem. De har också kundtjänst per e-post: info@glamazon.se, med en svarstid på mindre än 48 timmar. Glamazon har eget nyhetsbrev och du kan följa dem på både Facebook och Twitter.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

30% rabatt på smink – Glamazon Rabattkod

Just nu 70% rabatt på Nail Rock – Glamazon Rabattkod

30% rabatt på Ferrari Scuderia Red Deodorant Stick.

Glamazon Rabattkod : 10% rabatt på alla skäggoljor från Benjamin Barber.

Få 10 % rabatt på kroppssmör – Glamazon rabattkod

Fri frakt över 500 kronor

Ta 3 betala för 2 på utvalda skönhetsprodukter fram till nyår.

20% extra rabatt på the Balm med Glamazons rabattkod

5 % rabatt på ett helt köp med Glamazon rabattkod

Upp till 70 % rabatt på skönhetsprodukter för honom

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se