SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Greatdays Aktiveringskod & Erbjudanden! - www.greatdays.se

Butik RSS

Greatdays Hos Greatdays.se köper du upplevelser och upplevelsepresenter till dig själv och andra. Det kan vara t.ex. födelsedagspresenter, bröllopspresenter eller företagspresenter till dina anställda. Hos Greatdays hittar du ett stort utbud av upplevelser för alla åldrar och smaker. Great Days är ett svenskt företag med två egna butiker i Stockholm. Du hittar också ett stort antal återförsäljare runt om i landet t.ex. på ICA affärer. Lättast är det dock så klart att boka via nätet. I deras nätbutik hittar du massor av upplevelsepresenter inom natur, motor, äventyr, mat och dryck, kultur, familj med flera kategorier.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Presentkort på Upplevelser – Upplevelsepresenter

Upplevelser på nätet
Greatdays är ett svenskt företag som säljer upplevelser. De har som målsättning att erbjuda de de allra bästa upplevelserna på marknaden för alla olika smaker. Dessutom vill de göra det så enkelt och trevlig som möjligt att köpa en upplevelsepresent att ge bort och sen likaledes enkelt för mottagaren att boka och utnyttja sin present. Hos Greatdays hittar du upplevelser i kategorier som motor, natur, relax, sport och fritid, äventyr, vatten, luft, mat och dryck, kultur och familj. Med andra ord finns något för alla åldrar och personligheter. Populära alternativ är t.ex. helikoptersightseeing, middag på Swedish taste eller vad sägs om en alltid lika uppskattad massage. Greatdays produkter är perfekta som bröllops-presenter, födelsedagspresenter eller bara för att skämma bort någon.

På Greatdays.se letar du enkelt reda på vad du vill ge bort eller ha själv genom att använda dig av navigationsfältet längst upp på hemsidan eller genom att klicka på någon av de populäraste alternativen just nu. Har du svårt att bestämma dig eller känner dig osäker på vad mottagaren av din present egentligen vill ha går det också bra att köpa ett presentkort.

När du sedan är dags att betala kan du välja att antingen betala med kort VISA eller Mastercard eller att betala mot faktura. Great Days har trygg e handelscertifiering från Svensk Distanshandel och dina kortbetalningar hanteras säkert via DIBS Secure Payment. Alla köp kopplas till DIBS säkra betalserver vilket innebär att kortnummer och övrig betalnings information går direkt till DIBS och  din bank. Ingen personal hos Greatdays tar del av denna information vilket ökar säkerheten för dig som kund. Betalning mot faktura hanteras av Svea Ekonomi och fakturan skickas till din folkbokföringsadress.

Snygg presentask
Din upplevelsepresent skickas sen i en snygg presentlåda direkt till mottagaren eller hem till dig. Frakten ingår men om du skulle behöva går det också att betala extra för att få expressfrakt. Behöver du komma i kontakt med Greatdays går det att nå deras kundtjänst mellan kl 10.00 16.00 på vardagar på telefon 08-120 80 740. Du kan också kontakt dem via kontaktformulär på sajten.

Erbjudanden och nyheter från Greatdays kan du få genom att skriva upp dig på att få deras nyhetsbrev. Du kan också följa dem på Facebook, Instagram och Youtube.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Greatdays julklappstips + 15% rabatt + fri bytesrätt

Greatdays rabattkod ger dig 15% på valfritt köp!

10% rabatt på alla upplevelser hos Great Days

10 % rabatt på bröllopspresenter med Greatdays rabattkod

10% rabatt på påskpresenter

10 % rabatt till Alla Hjärtans med Greatdays rabattkod

10 % rabatt på ”Brunch för 2” i Stockholm eller Malmö

Gode upplevelser i Greatdays Julkalender

Julklappstips från Great Days!

10 % rabatt för nya kunder med Greatdays rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se