SE
  • Tilbudskode
  • Rabatkode
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
Rabatt.se
 

Groupon Rabattkoder & Erbjudanden! - www.groupon.se

Butik RSS

Groupon På www.groupon.se hittar du dagligen nya spännande och exklusiva erbjudanden inom fritid och livsstil med stora rabatter i din stad . Genom att locka ett stort antal kunder kan Groupon erbjuda rabatter som annars inte hade varit möjliga att få som enskild konsument. Med Groupon  får du med andra ord grupprabatt utan att själv behöva samla ihop en grupp. Dessutom fina erbjudanden på produkter och resor.

Som kund hos Groupon lär du känna din stad ur ett helt nytt perspektiv genom att ta del av nya upplevelser till fantastiska priser.

 

Aktuella Erbjudanden

1 Aktuella Erbjudanden

Billigare restaurangbesök, möbler, kläder m.m. – varje dag!

Fina erbjudanden på Spa, upplevelser, restauranger m.m.
Genom Groupon köper du aktiviteter i din stad till otroliga priser. Groupon är en stadsguide med en tvist. Företaget har funnits i Sverige sedan 2010 och man har under den tiden valt ut det bästa att göra, äta, se och uppleva i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Man finkammar dessa städer efter nästa restaurang-, skönhets-, teater-, hotell- eller upplevelsedeal just för dig. Dessutom erbjuder man produkter och resor till långväga resmål. Groupon hjälper företagare att nå ut till en bredare kundkrets och kan därför erbjuda väldigt bra priser. Groupon finns också för mobilen.

Groupon är ett amerikanskt företag som startades i Chicago 2008. Man har sedan dess expanderar till nästan 50 olika länder och har över 200 miljoner prenumeranter över hela världen.

På Groupon.se hittar du en huvudmeny längst upp på sidan där du direkt kan gå in på lokala erbjudanden, shopping, getaways eller erbjudanden för alla. Det finns också en meny på vänster sida där du hittar kategorier som mat och dryck, saker att göra, skönhet och spa, hälsa och fitness, tjänster, elektronik, dammode, hem och trädgård, shopping och getaway. Dessutom är hemsidan fylld av annonser för de senaste och mest populära dealsen. Bland deras dagliga deals hittar du resor, restaurangbesök, skönhetsbehandlingar, biljetter, produkter, hotellvistelser och mycket mer.

Hos Groupon betalar du med betalkort, PayPal eller via direktbetalning från din bank. Man accepterar Visa och Mastercard. För kundernas säkerhet har man ett säkerhetsprogram som innehåller administrativa, tekniska och fysiska kontroller som är designade för att skydda din privata information. Man använder sig av standardiserad krypteringsteknik för att skydda personlig information. När du betalat får du en voucher skickad till din e-postadress. Du kan också komma åt dina deals via den mobila appen.

Behöver du hjälp från kundservice så använder sig Groupon först och främst av en help wizard. Du skriver in din fråga och får svar. Om du efter att du fått svar fortfarande skulle behöva hjälp tas du vidare till ett kontaktformulär och blir sedan uppringd av kundservice. Det går också bra att själv ringa på telefon: 010-706 07 00 eller att e-posta: kontakt@groupon.se. Man har öppet måndag - fredag kl. 09-17.

När du handlar hos Groupon måste du skapa ett konto och har då möjlighet att skriva upp dig på att få erbjudanden direkt till din inkorg. Svenska Groupon finns också att följa facebook, twitter och via feed.

 
 
 

Tidigare kampanjer

10 otillförlitliga kampanjer

Spara 250 kronor hos Bonaparte med Groupon rabatt

Få 15% rabatt hos Groupon med rabattkod

15 % rabatt på lokala deals med Groupon rabattkod

Över 40% rabatt på Ögonlaserbehandling hos Novius Ögonklinik via Groupon

Endats idag! Presentkort hos Babyshop.se. Värde 500 kr, betala 200 kr.

20 x Veckans Affärer- Betala 399 kr. (Värde 1475 kr) Spara 73%

Tandblekning Stockholm: 2×20 minuter för 1199 kr. (Värde 3000 kr)

Betala 200:-, köp vårskor på Heppo för 500:-

Vårskor på Heppo.se. Värdecheck på 500 kr, betala 200 kr.

Dagens Stockholmsdeal – Ät 2 betala för 1 på The Regent Pub

 

Copyright © 2015 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se |