SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

G-Star Raw Voucher Code & Erbjudanden! - https://www.g-star.com/en_se/

Butik RSS

G-Star Raw G-star RAW är ett holländsk jeansmärke som alltid håller sig i framkanten när det gäller de senaste trenderna inom denim. Man har varit trendsättande när det gäller trenden att tillverka jeans i rå obehandlad denim men man har naturligtivs också andra kläder. Bland annat har man samarbeten med kändisar som bl.a. Pharell Williams som designat egna artiklar.

G-star RAW har många fysiska butiker i Sverige men smidigast handlar du på nätet i deras internetaffär. Säkra betalningar, fri frakt över 400 kr och möjlighet till återlämning i butik.

 

Aktuella erbjudanden

0 kampanjer

Tyvärr, inga kuponger hittades

Innovativ denim på nätet
G-star RAW är ett holländskt jeansmärke som sedan 1989 har skapat denim i innovativa modeller. De har också blivit uppmärksammade för sina samarbeten med kändisar. G-star RAW har varit en föregångare när det gäller trenden att tillverka jeans i rå obehandlad denim. I sortimentet har man nu jeans i en mängd olika tvättar och modeller men man har även en kollektion av sofistikerade plagg som kan kombineras med jeans för alla olika tillfällen. G-star RAW har även fysiska butiker i Stockholm.

Gå in på G-Star och shoppa loss i webbshoppen. Hitta vad du letar efter genom att klicka på avdelningen för män eller kvinnor. Shoppen finns ännu inte översatt till svenska men du kan ställa in så att du får priser i svenska kronor. När du väl kommit till dam- eller herrshoppen navigerar du genom vanliga kategorier som jeans, toppar, skor accessoarer o.s.v. Du kan också shoppa genom att klicka på någon av alla de snygga annonserna du hittar på hemsidan.

Fri frakt över 400 kr
Ditt köp går det bra att betala med kreditkort (VISA / Mastercard / American Express), genom PayPal eller mot faktura. Klarna hanterar fakturering. Man använder SSL (Secure Socket Layer) teknik för alla sina transaktioner. Fraktkostnaden till Sverige är 39.95 kr för köp under 400 kr. Man får fri frakt på köp över 400 kr. Det går även att bli medlem och då får man fri frakt på alla köp. Du har 14 dagars returrätt och har också möjlighet att returnera dina köp i butik.

Behöver du komma i kontakt med kundservice hos G-star RAW så klickar du på länken "Contact" på botten av hemsidan. Du kan välja att kontakta dem genom ett kontaktformulär men de har också service per telefon och vanlig e-mail. Ring dem på: 020-0883164 eller skriv till adress: service.se@g-star.com. Vill du hålla kontakt med G-star RAW så finns de på i stort sett alla sociala media som Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+ m.fl.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Vinter-REAn fortsätter nu med upp till 50 % rabatt

Januari-REA med upp till 40 % rabatt på det senaste inom denim

Vinter-REA med 30 % rabatt

Cyber Monday med 25 % rabatt på ALLT

Med denna G-star rabattkod får du fri frakt på ditt köp!

Black Friday med 50 % rabatt på ett utvalt sortiment

G-Star Raw: 50% Rabatt på Black Friday!

Rean fortsätter hos G-star Raw med upp till 50% rabatt

Mellandagsrean fortsätter hos G-Star Raw – nu upp till 40% rabatt

Mellandagsrea med upp till 30 % rabatt på skor

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se