SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Svenska Gummihuset Rabattkoder & Erbjudanden! - www.gummihuset.se

Butik RSS

Svenska Gummihuset Svenska Gummihuset är Sveriges största e-handelsplats vad gäller däck och fälgar!

Svenska Gummihuset AB grundades 1991 på affärsidén att på postorder sälja däck och fälgar av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. 1996 skapades e-handelsplatsen ”www.gummihuset.se”. Svenska Gummihuset AB är sedan mitten av 90-talet marknadsledande återförsäljare inom däck och fälgar på internet/e-handel.

Svenska Gummihuset AB har kontor och lager under samma tak i en modern fastighet i Eskilstuna. Detta medför smidighet samt stor flexibilitet när det gäller att montera och balansera kunders hjul, samt så fort som möjligt leverera varorna till kund. Svenska Gummihuset jobbar med stora inköp och har mellan 60.000 och 80.000 artiklar i lager.

https://track.adtraction.com/t/t?a=90397972&as=52209395&t=2&tk=1

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Alla aktuella reaprodukter hos Gummihuset

Svensk däckbutik på nätet
Svenska Gummihuser är en återfösäljare inom däckpå nätet. De har den mest avancerade Däck & Fälgväljaren på svenska marknaden. Hos Svenska Gummihuset har man mycket att välja mellan, sportiga sommardäck, vinterdäck av högsta kvalitet eller coola aluminiumfälgar. Ingen annan aktör på marknaden klarar av att hjälpa dig på ett så genomtänkt enkelt och tryggt sätt. Inom Gummihuset har man 20-årig erfarenhet. Det är oftast 3st däckrekommendationer som visas till varje Fälg/Bil och de listas som: 1.Populärast/Originalstorlek - 2.Näst populärast/Originalstorlek - 3.Tredje populärast. Vilket ger dig en annan slags valfrihet än hos andra handlare.

Gå in i den svenska webbshoppen och hitta rätt däck för din bil och dina behov. Hos Gummihuset har man de senaste modellerna från kända däcktillverkare som: NOKIAN, MICHELIN, HANKOOK, BRIDGESTONE, PIRELLI, GOODYEAR, GISLAVED, CONTINENTAL, DUNLOP, KUMHO m.fl. Dessutom får alla som köper kompletta hjul (4st däck och 4st fälgar) erhåller en paketbonus värd 1311kr utan extra kostnad. Låssats, kromade ventiler, leverans till dörren, däck-säckar, T-shirt och bultar/muttrar är några av sakerna som ingår i paketet. Man fyller också dina däck med nitrogen helt utan extra kostnad vilken man är ensamma om på marknaden.

När det är dags att betala så har du flera olika alternativ. Betala diekt från din bank, med betalkort Visa eller Mastercard eller få en faktura. Fakturering hanteras av Klarna, andra betalningar av PayEx. Man har snabba Leveranser med Postnord på 1-4 dagar. Fraktkostnaden varierar beroend på hur mycket du beställer men du kan alltid lita på att den totala frakkostnaden framgår i din beställning. Leverans av samtliga varor sker ända fram till kundens dörr från Gummihusets lager i Eskilstuna.

Har du funderingar och behöver hjälp Tveka inte att kontakta deras kompetenta kundtjänst på 0771-977 977. De har eget nyhetsbrev för den som vill hålla koll på de senaste erbjudandena. Vi här på Rabatt.se bevakar naturligtvis också butiken om du vill slippa en massa nyhetsbrev i din brevlåda.
 
 

Tidigare Erbjudanden

8 tidigare

Spar upp till 50% rabatt via utförsäljning hos Gummihuset!

Bonusprodukter värda 1300+ kr när du köper kompletta hjul

Handla för 500kr – Få stor BONUS från Gummihuset!

Halva priset på alla Nokian Hakka vinterdäck

Fri frakt till dörr plus bonusprodukter vid köp av 4 däck

50% rabatt på Nokian Hakka vinterdäck hos Svenska Gummihuset

Däck + Fälgar (m.m.) = PAKETBONUS (Värde: ca 1262:-)

Paketbonus inkl. fri frakt när du köper 4 däck och aluminiumfälgar

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se