SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Hairsale Rabattkod & Erbjudanden! - www.hairsale.se/

Butik RSS

Hairsale Hairsale är en svensk butik på nätet som specialiserar sig på produkter för hårvård. Hos dem hittar du allt inom rengöring och styling för hår. Webbutiken drivs av salongen HårCenter från Söderhamn. Hos dem hittar du ett brett utbud för ditt hår samt även smink och smycken. Dessutom en särskild avdelning för ekologiska produkter. Missa heller inte fynd-avdelningen för de allra bästa priserna.

Har du en rabattkod från Hairsale så använder du den i varukorgen och sparar ännu mer.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

10 % rabatt på hela sortimentet med rabattkod

Prisvärda produkter inom hårvård och hårstyling
Hairsale är en e-butik som säljer produkter inom hårvård och styling. Hairsale.se ägs och drivs av Hårcenter i Söderhamn AB. Inom företaget har man stor erfarenhet av hår och hårvårdsprodukter. Deras ambition är att ständigt kunna erbjuda varor till konkurrensmässiga priser till sina kunder samt att ständigt utöka utbudet av leverantörer. Hos Hairsale köper du allt inom hår och hårvård. Man säljer också smink och smycken och har en särskild avdelning för honom.

Hos Hairsale.se hittar du huvudmenyn längst upp på sidan. Där går du in på kategorier som: shampoo, balsam, inpackning, kroppsvård, styling, färg, solprodukter, för honom, eco, verktyg, smink, smycken och kampanjer. Dessutom en fin fynd-avdelning där du hittar de allra bästa priserna. I en meny allra längst ner på sidan kan du också gå in på nyheter, bästsäljare eller ditt favoritmärke. Hairsale har produkter från märken som American Crew, Argan Oil, Babyliss, Blomdahl, Bravehead, Evo, Face Stockholm och många, många fler av de bästa och mest kända märkena. Man har också ett fint bonusprogram för återkommande kunder. Du får poäng på varje köp som du sedan kan användas till att få en rabattkod som ger dig rabatt på dina varor.

Snabba leveranser
Harisale samarbetar med Handelsbanken Finans när det gäller sina betalningar. Du kan betala med korten Visa eller Mastercard, direktbetala via Swish eller delbetala genom Handelsbanken. Handelsbanken erbjuder säkra betalningsrutiner enligt kraven för PCI DSS och innehar SSL-certifikat. Företaget har Trygg e-handelscertifikat från branschorganisationen Trygg e-handel. Varor som beställs innan kl. 14:00 på vardagar skickas vanligtvis samma dag och du har två leveransalternativ med Posten att välja på. Inom 2 arbetsdagar till en kostnad av 59 kr eller inom 5 arbetsdagar till en kostnad av 39 kr. Du kan också hämta dina produkter fraktfritt på deras salong Hårcenter i Söderhamn.

Behöver du komma i kontakt med kundtjänsten hos Hairsale kan du ringa på telefon: 070-2720682, e-posta på: info@harisale.se eller använda dig av ett kontaktformulär på hemsidan. De finns också tillgängliga på chatt vardagar mellan kl. 14-15. Hairsale har eget nyhetsbrev fylld med senaste nytt och erbjudanden och de finns även på Facebook.

 

 

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Mellandags REA 20%-50% på Hairsale

Julstädning med upp till 50 % rabatt

20 % rabatt på all hårvård från svenska Maria Nila

Hairsale fyndhörna – Upp till 70% rabatt!

Julklappsboxar för håret till låga priser

20 % rabatt på Kerastase med Hairsale rabattkod

20 % rabatt på Wella SP med Hairsale rabattkod

100 kr rabatt över 500 kr med Hairsale rabattkod

25 % rabatt på ljudböcker

Tag 3 betala för 2 på Wella, Niaxon, Sasson m.fl.

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se