SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Hobbex Rabattkod & Erbjudanden! - www.hobbex.se

Butik RSS

Hobbex Hobbex ledande i Sverige inom fritidsprodukter som radiostyrt, och luftpistolskytte men har också produkter inom musik, och det klassiska området "de roliga prylarna".

Hobbex har idag elva butiker, inklusive en Internetbutik. Till detta skall läggas den klassiska "Hobbex-bibeln", Hobbexkatalogen som läses av hundratusentals kunder!

Hobbex är genom Internet och Hobbex-katalogen närvarande i hela Sverige, och finns även som fysiska butiker i Borås (Knalleland), Eskilstuna (Cityhuset), Gävle (Valbo Köpcentrum), Göteborg (Femmanhuset), Kalmar (Giraffen Köpcentrum), Malmö (Burlöv Center), Stockholm (Skärholmen Centrum - SKHLM), Stockholm (Stinsen Köpcentrum), Strömstad (Nordby Shopping Center) och Sundsvall (Birsta City). Huvudkontor och centrallager finns i Hobbex födelsestad Borås.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fyndvaror hos Hobbex!

Hobbex på nätet
Hobbex är en välkänd svensk affär som funnits sedan farsan var liten. Är du farsa själv så kommer du ihåg den efterlängtade Hoobex-katalogen. Det var tider då man gick och längtade efter katalogen för att få läsa om och kika på alla häftiga och roliga prylar. De mest omtalade produkterna genom tiderna från Hobbex är bl.a. alla moppe-delar, skämtartiklar, plastmodeller, knivar och pilbågar samt den berömda ritningen till cykelbilen Fantom! Hobbex har idag många butiker runt om i landet och är också en modern e-handlare med internetbutik. Man har tolv fysiska butiker i Sverige och e-handel även i Norge och Finland. Hobbex är ledande i Sverige inom Radiostyrt, Skytte, Hobbyprylar och Gadgets. Huvudkontor och centrallager är beläget i Borås.

Gå in på Hobbex.se och hitta de där prylarna som gör varje dag lite roligare. Du hittar alla huvudkategorier i en meny längst upp på sidan. Där klickar du på radiostyrt, luftvapen, airsoft, pilbågar, replikor, coola prylar, fritid, utomhuslek, spel och lek, modellbygge och drönare. Missa heller inte kampanj avdelningen där det alltid finns möjlighet att göra fina fynd på de roligaste prylarna. På hemsidan hittar du också annonser för de senaste och mest populära produkterna.

100 dagars returrätt och 1-års garanti
Hobbex erbjuder betalning mot faktura eller delbetalning (i samarbete med Qliro), direktbetalning från bank, betalning med betalkort och kontokort. Oavsett vilket sätt du väljer så betalar du endast 69 kr i frakt- och expeditionsavgift. Leveranser sker från Borås med Posten och tar vanligtvis 1 till 3 dagar. Om någon vara skulle vara slut så skickar man den efteråt helt kostnadsfritt. Du har 100 dagars ångerrätt och Hobbex ger dig 1-års garanti på alla sina varor.

Behöver du kontakta Hobbex så har de kundtjänst på telefon: 033-13 71 40 med telefontider måndag till fredag kl. 8.00-17.00. Uppge gärna ditt kundnummer när du beställer. Det går också att maila till adress: info@hobbex.se. Vill du prenumerera på nyhetsbrev från Hoobex så klickar du på en flik i höger mariginal på hemsidan. Den är lite svår att hitta men är orange. Det går också att följa dem på Facebook.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Januari-REA med upp till 50 % rabatt

Veckans erbjudande från Hobbex – nyheter varje vecka!

Slut-REA med upp till 75 % rabatt

Mellandagsrea med 50 % rabatt på mängder av artiklar

Julklappar under 200 kr – Tag 3 betala för 2

Fina rabatter på spännande julklappar – Hobbex Julkalender

Köp årets julklapp – VR glasögon hos Hobbex!

Black Friday och Cyber Monday rea hos Hobbex!

Ta 4 betala för 3 på Halloween

Slut-REA med otroligt låga priser på hobby och fritid

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se