SE
 • Tilbudskode
 • Rabatkode
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
Rabatt.se
 

Hobbex Rabattkoder & Erbjudanden! - www.hobbex.se

Butik RSS

Hobbex Hobbex ledande i Sverige inom fritidsprodukter som radiostyrt, och luftpistolskytte men har också produkter inom musik, och det klassiska området "de roliga prylarna".

Hobbex har idag elva butiker, inklusive en Internetbutik. Till detta skall läggas den klassiska "Hobbex-bibeln", Hobbexkatalogen som läses av hundratusentals kunder!

Hobbex är genom Internet och Hobbex-katalogen närvarande i hela Sverige, och finns även som fysiska butiker i Borås (Knalleland), Eskilstuna (Cityhuset), Gävle (Valbo Köpcentrum), Göteborg (Femmanhuset), Kalmar (Giraffen Köpcentrum), Malmö (Burlöv Center), Stockholm (Skärholmen Centrum - SKHLM), Stockholm (Stinsen Köpcentrum), Strömstad (Nordby Shopping Center) och Sundsvall (Birsta City). Huvudkontor och centrallager finns i Hobbex födelsestad Borås.

   

  Aktuella erbjudanden

  5 kampanjer

  Träningsredskap till bra priser

  Slut-REA med upp till 75 % rabatt

  Sommarklipp: hörlurar

  Fyndvaror hos Hobbex!

  Halva priset på mobiltillbehör

  Hobbex på nätet

  Hobbex är en välkänd svensk affär som funnits sedan farsan var liten. Är du farsa själv så kommer du ihåg den efterlängtade Hoobex-katalogen. Det var tider då man gick och längtade efter katalogen för att få läsa om och kika på alla häftiga och roliga prylar. De mest omtalade produkterna genom tiderna från Hobbex är bl.a. alla moppe-delar, skämtartiklar, plastmodeller, knivar och pilbågar samt den berömda ritningen till cykelbilen Fantom! Hobbex har idag många butiker runt om i landet och är också en modern e-handlare med internetbutik. Man har tolv fysiska butiker i Sverige och e-handel även i Norge och Finland. Hobbex är ledande i Sverige inom Radiostyrt, Skytte, Hobbyprylar och Gadgets. Huvudkontor och centrallager är beläget i Borås.

  Gå in på Hobbex.se och hitta de där prylarna som gör varje dag lite roligare. Du hittar alla huvudkategorier i en meny längst upp på sidan. Där klickar du på radiostyrt, luftvapen, airsoft, pilbågar, replikor, coola prylar, fritid, utomhuslek, spel och lek, modellbygge och drönare. Missa heller inte kampanj avdelningen där det alltid finns möjlighet att göra fina fynd på de roligaste prylarna. På hemsidan hittar du också annonser för de senaste och mest populära produkterna.

  100 dagars returrätt och 1-års garanti

  Hobbex erbjuder betalning mot faktura eller delbetalning (i samarbete med Qliro), direktbetalning från bank, betalning med betalkort och kontokort. Oavsett vilket sätt du väljer så betalar du endast 69 kr i frakt- och expeditionsavgift. Leveranser sker från Borås med Posten och tar vanligtvis 1 till 3 dagar. Om någon vara skulle vara slut så skickar man den efteråt helt kostnadsfritt. Du har 100 dagars ångerrätt och Hobbex ger dig 1-års garanti på alla sina varor.

  Behöver du kontakta Hobbex så har de kundtjänst på telefon: 033-13 71 40 med telefontider måndag till fredag kl. 8.00-17.00. Uppge gärna ditt kundnummer när du beställer. Det går också att maila till adress: info@hobbex.se. Vill du prenumerera på nyhetsbrev från Hoobex så klickar du på en flik i höger mariginal på hemsidan. Den är lite svår att hitta men är orange. Det går också att följa dem på Facebook.
   
   

  Tidigare kampanjer

  10 tidigare kampanjer

  Veckans erbjudande: 200 kr rabatt på Raider Quadcopter

  Sommarrea hos Hobbex med upp till 70% rabatt

  Nu börjar sommarrean hos Hobbex

  50% rabatt på longboard hos Hobbex rabatt

  Sommarklipp – 200 kr rabatt (67 %) på Powerbank till din smartphone

  Nationaldags-REA med upp till 75 % rabatt

  25 % rabatt på luftpistoler och luftgevär

  50 % rabatt på gamingtillbehör denna vecka

  Mellandags-REA på nätet startar nu med upp till 70 % rabatt

  Julkalender med fantastiska erbjudanden varje dag

   

  Copyright © 2015 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se |