SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Hotels.com Rabattkod & Erbjudanden! - sv.hotels.com

Butik RSS

Hotels.com Hotels.com är internets största specialiserade aktör inom hotellbokning.  De har ett av världens största urval av boendealternativ hos enskilda hotell, stora hotellkedjor och självhushåll.

Hotels.com erbjuder boende världen över. Hotels.coms rabattkoder ger rabatterat boende på mer än 10 000 kontrakterade anläggningar på över 400 destinationer i Nordamerika, Karibien, Europa, Asien och Sydafrika.

På Rabatt.se hittar du den senaste rabattkoden från Hotels.com, med rabatter som kan minska din kostnad för hotellbokning med upp till 15 %. Dessa rabattkoder och erbjudanden kan oftast kombineras med andra rabatter på hotels.com. Besparingar på upp till 70 %!

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

Spara 20% + 10% rabattkod på hotell i skidorter

Spara upp till 50 % på sista minuten-erbjudanden

Var 11:e natt utan kostnad med Hotels lojalitetsprogram

Ledande på hotellbokningar
Hos Hotels.com kan du boka hotell över hela världen till kraftigt rabatterade priser. Du hittar enkelt de bästa priserna och de finaste hotellen via hemsidan. Du kan snabbt göra en bokning som passar in i din resa. Om dina planer ändras kan du utan avgift avboka eller omboka ditt hotell. Du kan även dra nytta av prisvärda sista-minuten erbjudanden på hotell runt om i världen. Spara upp till 50 % på sista-minuten erbjudanden och andra kampanjer.

Genom Hotel.com kan du boka in hotell på platser som New York, London, Hong Kong, Bangkok och många andra platser. Du hittar allt från små familjehotell till de största och lyxigaste hotellen i utbudet.  Skäm bort dig själv och de du tycker om med en skön weekend på hotell med hotellfrukost, room service och fin middag i hotellrestaurangen. Hotels.com har också ett bonussystem som innebär att du samlat på dig 10 hotellnätter får du en extra natt på köpet.

Hotels.com har prisgaranti
För betalda hotell och självbetjänings-inrättningar som bokats via Hotels.com garanterar de de lägsta priserna du kan hitta. Om det finns ett lägre pris tillgängligt för samma datum och samma hotell eller självbetjäningsinrättning kan du kontakta Hotels.com inom 24 efter din bokning för att aktivera prisgarantin.

Hotels.com erbjuder:
- Fler än 100 000 hotell i hela världen
- Inga avbokningsavgift
- Garanterat lägsta pris
- Omdömen från gäster på sin hemsida.
72 hour sale Image Banner 560 x 100
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Nyårsrean fortsätter med upp till 50 % rabatt

10 % rabatt när du bokar i mobilen med Hotels rabattkod

Nyårs-REA med upp till 50 % rabatt

48-timmars REA på hotell med upp till 50 % rabatt

150 kr rabatt på hotell (kombinera med 40% rean)

Vinter-REA med upp till 40 % rabatt på utvalda hotell

50% rabatt – 10% rabatt på valfritt hotell + kombinera på 40% rean

60% rabatt under Black Friday & Cybermonday + 10% extra rabatt med denna rabattkod

REA på skidhotell med 20 % rabatt + 10 % extra med Hotels rabattkod

Boka 4- och 5-stjärniga hotell för under 1000 kr

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se