SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Hotels.com Rabattkoder & Erbjudanden! - sv.hotels.com

Butik RSS

Hotels.com Hotels.com är internets största specialiserade aktör inom hotellbokning.  De har ett av världens största urval av boendealternativ hos enskilda hotell, stora hotellkedjor och självhushåll.

Hotels.com erbjuder boende världen över. Hotels.coms rabattkoder ger rabatterat boende på mer än 10 000 kontrakterade anläggningar på över 400 destinationer i Nordamerika, Karibien, Europa, Asien och Sydafrika.

På Rabatt.se hittar du den senaste rabattkoden från Hotels.com, med rabatter som kan minska din kostnad för hotellbokning med upp till 15 %. Dessa rabattkoder och erbjudanden kan oftast kombineras med andra rabatter på hotels.com. Besparingar på upp till 70 %!

 

Aktuella erbjudanden

4 kampanjer

Sommar-REA med upp till 50 % rabatt

Upp till 40 % rabatt på hotell i Andalusien

Var 11:e natt utan kostnad med Hotels lojalitetsprogram

Bo billigt i London från 104 kronor per natt via Hotels.com

Ledande på hotellbokningar
Hos Hotels.com kan du boka hotell över hela världen till kraftigt rabatterade priser. Du hittar enkelt de bästa priserna och de finaste hotellen via hemsidan. Du kan snabbt göra en bokning som passar in i din resa. Om dina planer ändras kan du utan avgift avboka eller omboka ditt hotell. Du kan även dra nytta av prisvärda sista-minuten erbjudanden på hotell runt om i världen. Spara upp till 50 % på sista-minuten erbjudanden och andra kampanjer.

Genom Hotel.com kan du boka in hotell på platser som New York, London, Hong Kong, Bangkok och många andra platser. Du hittar allt från små familjehotell till de största och lyxigaste hotellen i utbudet.  Skäm bort dig själv och de du tycker om med en skön weekend på hotell med hotellfrukost, room service och fin middag i hotellrestaurangen. Hotels.com har också ett bonussystem som innebär att du samlat på dig 10 hotellnätter får du en extra natt på köpet.

Hotels.com har prisgaranti
För betalda hotell och självbetjänings-inrättningar som bokats via Hotels.com garanterar de de lägsta priserna du kan hitta. Om det finns ett lägre pris tillgängligt för samma datum och samma hotell eller självbetjäningsinrättning kan du kontakta Hotels.com inom 24 efter din bokning för att aktivera prisgarantin.

Hotels.com erbjuder:
- Fler än 100 000 hotell i hela världen
- Inga avbokningsavgift
- Garanterat lägsta pris
- Omdömen från gäster på sin hemsida.
 
 

Tidigare kampanjer

10 tidigare kampanjer

48-timmars REA på hotell med upp till 50 % rabatt

10 % rabatt på hotell med Hotels rabattkod

Spara 10 % med Hotels rabattkod när du bokar i mobilen

10 % rabatt med Hotels kupongkod

Upp till 50% rabatt hos Hotels.com

72-timmars REA med upp till 50 % rabatt

5 % rabatt på 2 nätter med Hotels rabattkod

8 % rabatt på 3 nätter med Hotels rabattkod

10 % rabatt på 5 nätter med Hotels rabattkod

5 % rabatt på hotellbokningar med Hotels rabattkod

 

Copyright © 2016 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se