SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Iberostar Promotional code & Erbjudanden! - www.iberostar.com

Butik RSS

Iberostar Iberostar Hotels & Resorts är en världsomspännande hotellkedja för de mest kräsna resenärerena. Alla deras hotell är 4- och 5-stjärniga och ligger på världens bästa stränder och har stora trädgårdar med simbassäng. Iberostar värnar om miljön. De erbjuder vackert inredda hotell med fina förutsättningar för en lyckad semester både med och utan barn. Du hittar deras hotell och resorts i Spanien, i Medelhavsområdet och på olika håll i Amerika. Boka själv direkt på deras hemsida.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Aktuella erbjudanden på hotellbokningar och resor hos Iberostar

Barn bor alltid gratis på alla 5-stjärniga All-Inclusive resorts

Lyxiga hotell och resorts
IBEROSTAR Hotels & Resorts är en välkänd hotellkedja som erbjuder lite mer till sina gäster. De har över 100 olika 4- och 5-stjärniga hotell på de bästa destinationer i 16 olika länder. Deras hotell passar för såväl familjeresor, romantiska resor som affärsresor. Du hittar Iberostars hotell på alla de mest populära destinationera bl.a. vid Medelhavet, i Spanien och i Karibien. När du bor på ett av deras hotell bor du alltid nära världens bästa stränder och har maximal bekvämlighet på ditt eget hotell. De erbjuder stora pool-områden, gastronomi i världsklass, fantastisk kundservice och väl utvald design och inredning på hotellen.

Gå in på Iberostars egen hemsida och boka direkt. I en meny längst upp på höger sida kan du gå in och läsa närmare om deras hotell, destinationer, erbjudanden och aktiviteter. Skriv sedan in dina önskade resedatum och destination i den enkla sökfunktionen och hitta ett erbjudande som passar dig. På hemsidan kan du också se kundrecensioner och klipp från populära destinationer. Hos Iberostar bor du alltid lyxigt och blir behandlad som en VIP. De erbjuder högklassiga restauranger, spa, otroligt vackra pool-områden, närliggande golfbanor o.s.v. Allt man kan tänkas behöva och vilja ha för en riktigt lyckad semester.

Har du frågor så kontaktar du dem via ett kontaktformulär. Kundtjänst finns tyvärr inte tillgänglig på telefon från Sverige. Du betalar med vanligt förekommande kreditkort. Vill du hålla koll på erbjudanden och få reseinspiration så har Iberostar eget nyhetsbrev och finns också på de flesta sociala media som Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube m.fl.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

20 % sommarrabatt i Spanien och Medelhavet med Iberostar rabattkod

Lyxig all-inclusive på Mallorca – Fri uppgradering med Iberostar rabattkod

20 % rabatt vid bokning av minst 3 nätter – Iberostar rabattkod

15 % rabatt i Spanien och Medelhavet i sept med Iberostar rabattkod

30 % rabatt i Dominikanska Republiken med Iberostar rabattkod

25 % rabatt på Iberostar i Cancun

10 % rabatt på Iberostar Spanien med Iberostar rabattkod

30 % rabatt med Iberostar rabattkod

Rabatterbjudanden på hotell över hela världen

Upp till 30% rabatt hos Iberostar

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se