SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Inkplanet Rabattkod & Erbjudanden! - www.inkplanet.se/

Butik RSS

Inkplanet Inkplanet.se säljer bläck och toner till alla slags skrivare, kopiatorer och faxmaskiner. Man håller låga priser på hög kvalitet. Dessutom två års garanti på alla varor och nöjd-kund garanti. De har originalpatroner såväl som kompatibla patroner och miljöpatroner. Bläck till alla kända märken. Låg fraktkostnad och snabba leveranser.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Fri frakt rabattkod hos Inkplanet! (Spara 39:-)

Bläck och toner till låga priser

Svensk internetbutik för bläck och toner
Inkplanet är en svensk internetbutik som säljer bläck och toner billigt på nätet. Hos dem köper du bläckpatroner och toner till skrivare, kopiatorer och faxmaskiner. De håller låga priser men tummar inte på kvaliteten. Som kund har du också alltid nöjd-kund garanti. Företaget startades 1999 och håller till i Västerås.

Gå in i buiken och shoppa genom att leta reda på din skrivares varumärke i en meny på höger sida. Hos Inkplanet säljer man bläck och toner till de flesta på marknaden förekommande tillverkare som Canon, Brother, Epson, HP, Lexmark m.fl. Klicka på ditt märke så tas du vidare till ytterliga en meny där du kan hitta just din modell. När du väl hittar din modell får du upp ett urval som innehåller såväl orginalpatroner som kompatibla bläckpatroner och även miljöval. Inkplanet säljer bl.a. Svanenmärkt miljötoner till din skrivare. Du kan också direkt söka reda på din skriva i sökfunktionen längst upp på sidan.

Inkplanet är certifierade för Trygg E-handel av branschorganet Svensk Distanshandel. Detta innebär bl.a. att man upprätthåller högsta möjliga standard när det gäller säkerhet för dina betalningar. Du kan betala med kreditkort, mot faktura eller till post/bankgiro. Man accepterar Visa, Eurocard och mastercard. Fakturering sköts av Svea Ekonomi AB som också ger dig möjlighet att delbetala ditt köp. Frakten kostar alltid låga 39 kr per försändelse.

Behöver du hjälp från Inkplanet eller har frågor som inte finns besvarade på hemsidan så skriver du till dem på info@inkplanet.se. De svarar inom 24 timmar på vardagar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se