SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Interflora Rabattkod & Erbjudanden! - www.interflora.se/

Butik RSS

Interflora Interflora AB är Sveriges ledande blomsterföretag med över 800 butiker anslutna till Blommogram®. Av dessa är också dryga 170 butiker anslutna till Interflorakedjan.

Interflora har tagit fram en del garantier på sina Blommogram, allt för att kunden ska bli nöjd. I dessa ingår bl.a. leveransgaranti – att leverans sker på rätt dag under förutsättning att mottagarens uppgifter stämmer och att du beställt före kl 13 respektive 11 (vardagar/helger). Kvalitetsgarantin innebär att blommorna alltid ska vara fräscha och av hög kvalitet. De har också Säker Betalningsgaranti med krypterade kortköp enligt gällande standard. Detta och mycket annat kan du läsa mer om på Interfloras webbplats.

 

Aktuella erbjudanden

0 kampanjer

Tyvärr, inga kuponger hittades

Sveriges ledande blomsterkedja på nätet
Interflora.se är den kända blomsterkedjan Interfloras webbplats. Interflora är Sveriges ledande företag inom blomsterbranschen. De hoppas kunna förmedla känslor i livets alla olika skeden genom sina många och varierade produkter. De ligger alltid i framkanten av utvecklingen inom branschen och hoppas att det ska göra dem till ditt självklara val. Interflora har snabba och säkra leverenser över hela Sverige.

Från Interflora beställer du blommogram från många olika kategorier. Sajten är, ursäkta uttrycket, vacker som en svensk sommardag. Härifrån beställer du blommor till nära och kära från kategorier som sommarblommor, födelsedagsblommor, romantiska blommor, nyfödda, kondoleansblommor, blommor till graven och flera andra. Du kan också skicka choklad i exklusiva askar och botanisera i kategorin ”Populärast just nu”. För dig som gillar än mer kreativitet kan man också välja att låta en av Interfloras fantastiska florister skapa fritt. På sajten kan du vidare få information om hur du blir företagskund, få inspiration och information om trender t.ex. till ditt bröllop och hitta adressen till den Interflora Fresh butik som ligger närmast dig.

Interflora AB är Sveriges äldsta och ledande blomsterförmedling och har funnits sedan 1923. Idag driver bolaget Interflora Blomsterförmedling och fackhandelskedjan Interflora Fresh med ca 70 butiker över hela landet. Dessutom finns ca 260 Interflora butiker och ytterligare 350 butiker som kan fungera som ombud för interfloras blomsterförmedling. Nättjänsten har funnits sedan 1995 och var en av de allra första e-handelstjänsterna. Interflora har också ett mycket välutvecklat internationellt samarbete med liknande organisationer i andra länder. Totalt finns hela 56 000 butiker anslutna på den europeiska och amerikanska marknaden.

Dina blommor från interflora betalar du med Visa, American Express, Mastercard eller Eurocard. Du kan också betala med Klarna faktura eller konto. Interflora har kundtjänst på telefon: 08-634 44 30, telefax: 08-25 78 64 och på e-post: kundservice@interflora.se, samt via kontaktformulär på sajten. Kundservice är öppet vardagar kl. 08.30-16.30 och lördagar kl. 08.30-13.00.

Interflora kan du följa genom att prenumerera på deras nyhetsbrev. De är också mycket aktiva inom sociala media och finns på Facebook, både på svenska och engelska, Twitter, Pinterest och Google+. Det är väl värt att följa dem om inte annat för de fantastiskt fina bilderna. Interflora har också samarbeten med Barncancerfonden och Läkare utan gränser som under åren genererat mycket pengar för båda organisationerna. Genom att beställa särskilda buketter bidrar du till de deras viktiga arbete.

Snabba leveranser
Normal leveranskostnad är 99 kr och du har då möjlighet att få buketten eller arrangemanget levererat samma dag. Det finns också ett expressalternativ för 249 kr och din leverans sker då inom två timmar. Interflora levererar de flesta av sina buketter och arrangemang direkt till din dörr. Till vissa platser på landsbygden tar de hjälp av lantbrevbäraren eller så kan din leverans måsta åka buss och du möter den då vid en överenskommen hållplats. I undantagsfall måste du själv hämta i en butik.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

10 % rabatt med Interflora rabattkod

Julbukett med choklad

Novemberbukett med choklad hos Interflora

Uppvakta med oktober-bukett och choklad

Skicka choklad med Interflora

10 % rabatt på vårens buketter med Interflora rabattkod

13 % rabatt med Interflora rabattkod

Bli medlem i Flower Club och få 5 % rabatt på alla köp

10 % rabatt på nyårsblommor med Interflora rabattkod

12 % rabatt på Blommogram med rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se