SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Intima Rabattkod & Erbjudanden! - www.intima.se/

Butik RSS

Intima Intima är en butik på nätet för lust och intimitet. De är en av Sveriges äldsta och största butiker inom branschen. Förutom nätbutiken har de en fysisk butik i Norrköping. Hos dem handlar du sexiga underkläder för både honom och henne, sexleksaker, kondomer med mera. Allt du behöver för att göra det lite roligare och skönare i sovrummet.

Deras produkter håller högsta kvalitet och kommer från de mest kända och omtyckta märkena. De erbjuder ett brett sortiment av dildos, vibratorer, glidmedel, handklovar och mycket mer. Shoppa varumärken som bland annat Bad Kitty, Eros, Lilo, Velvet och Swede. Intima har också ett samarbete med Sveriges egen porrcelebritet Puma Swede och säljer hennes egendesignade produkter.

Alla leveranser skickas i diskreta förpackningar med anonym avsändare. Dessutom så garanterar de bra kundservice. Butiken har höga poäng på Trustpilot och har certifikat för trygg e-handel. Intima erbjuder flera olika trygga betalningsmetoder och nu kan du även betala med Swish. Fri frakt på alla köp över 700 kr. Spara ytterligare pengar när du använder en Intima rabattkod eller tar del av andra kampanjer och erbjudanden som du hittar på rabatt.se

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Fri frakt om du handlar för mer än 700 kr

Fynda hos Imtima

 
 

Tidigare Erbjudanden

7 tidigare

Rabattkod på 100kr hos Intima!

25 % rabatt på Auto Rabbit för henne – Bäst i test!

Womanizer till 19% lägre pris – prova en här!

Påskerbjudanden – 25% rabatt på vibrerande ägg och kaniner

Ta tre, betala för två, hos Intima

Fri frakt vid köp över 700 kronor

REA på intimprodukter

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se