SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

I Want One of Those Discount Code & Erbjudanden! - www.iwantoneofthose.com/

Butik RSS

I Want One of Those IWOOT som står för "I want one of Those", är en trendig brittisk heminrednings-, present- och prylbutik. Hos dem hittar du ett stort sortiment av unika produkter inom heminredning, kök, elektronik, leksaker m.m. som också särskilt lämpar sig för att ge bort som presenter vid alla olika tillfällen. IWOOT har fin REA-avdelning och nyheter kommer ständigt in i butiken.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Handla unika prylar i IWOOTs ”3 för £20”-avdelning

Dagliga rabatter – daily deals

Trendig brittisk present- heminrednings- och prylbutik
IWOOT, kort för " I Want One of Those" är en webbutik fylld av unika produkter och presenter för alla olika tillfällen. Hos dem hittar du de prylarna som inte finns någon annanstans och som säkert kommer att uppskattas som presenter och gåvor. IWOOTs butik är fylld av heminredning, gadgets, elektronik, leksaker, Lego, köksprylar m.m. Gå in i butiken och upptäck vad IWOOT har att erbjuda. Du hittar kategorier i en meny längst upp på sidan bl.a. Gifts, Experience Days, Homeware by category och Homeware by room.  Butiken finns inte i svensk version än men man levererar till Sverige och du kan ställa in priser till svenska kronor. Man har också en avdelning för teknikprylar och en för leksaker. Är du särskilt ute efter presenter kan du scrolla till längst ner på sidan. Där finns det två menyer där du direkt får tips för olika tillfällen eller typer av mottagere som: födelsedag, geek, för henne, VM, för honom, jul, morsdag m.fl.

När du shoppar hos IWOOT betalar du med kreditkort eller via Paypal. Man accepterar Visa, Mastercard, Visa Electron, American Express och Ayden. Man skeppar över hela världen och leveranstiden till Sverige anges till mellan 3-6 dagar.

Behöver du kundservice från IWOOT så måste du först skapa ett kundkonto. Du har sedan möjlighet att kontakta dem via ett kontaktformulär. IWOOT har eget nyhetsbrev som du kan prenumerera på. De finns också på sociala media som facebook, twitter, Google+ och Instagram. Dessutom har de en egen blogg som du kan följa.

 

 

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

4 tidigare

Handla unika julklappar här!

Alla hjärtans dag-presenter från IWOOT

Stor vinterrea hos IWOOT!

Unika julklappar för hela familjen – 3 för £20

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se