SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Jabra Webstore Rabattkoder & Erbjudanden! - www.jabra.com

Butik RSS

Jabra tillverkar och säljer handsfreelösningar för mobiltelefoner, Contact Centers och kontor. I Jabras prisbelönta produktportfölj finns trådbundna och trådlösa headset, Bluetooth®-headset, och headset till Unified Communications.

Jabra är världsledande inom Bluetooth®-headset och levererar trådlösa lösningar för mobiltelefoner, musik-/MP3-spelare, datorer och spelkonsoler. Produktportföljen inkluderar mono- och stereo- (A2DP) headset för musik och samtalskommunikation, trådlös högtalarutrustning för användning i fordon samt trådbundna headset för icke-Bluetooth®-kompatibel utrustning. Jabras produkter driver utvecklingen inom kommunikation till nästa nivå med en genomgående integration av design och avancerad ljudteknik; inklusive sofistikerad eliminering av störande bakgrundsljud, två-mikrofon-system och digital ljudbehandling (Digital Sound Processing - DSP).

Vad är Jabra rabattkoder?
Hos rabatt.se hittar du rabattkoder från Jabras webbshop. Jabras rabattkod heter "promotion code" på engelska.

Hur använder du en rabattkod/promotion code?
Skriv in din rabattkod i rätt ruta (Promotion code) när du checkar ut, och tryck uppdatera för att aktivera den. Detta måste göras vid det här läget, eftersom Jabra inte kan tillämpa rabattkoden på samma beställning i ett senare skede.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fraktfritt från Jabra när du handlar för € 50

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se