SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Klockkungarna Rabattkod & Erbjudanden! - www.klockkungarna.se/

Butik RSS

Klockkungarna Klockkungarna är specialister på klockor både för damer och herrar. De är en av Nordens största internetbutiker för klockor i alla stilar och smaker. Köp klockor från varumärken som Casio, Hugo Boss, Lacoste, Lambretta, Breitling, Bulova, Michael Kors och många fler.

Du får 3 års garanti på alla klockor, fri frakt och 90 dagars öppet köp.

 

Aktuella erbjudanden

8 kampanjer

15% rabatt på ALLA klockor från Rec Watches!

Ute i sista sekund? Presenter med snabb leverans

Stor rea med upp till 50% rabatt på klockor

Utförsäljning på Nixon – 40% rabatt

Klock-rea hos Klockkungarna – upp till 60% rabatt

Rea på klockor!

5 % rabatt på klockor från Daniel Wellington med Klockkungarna rabattkod

Alltid fri frakt på alla beställningar

En av Nordens största på klockor
Klockkungarna är en webbutik som specialiserat sig på klockor. Genom få mellanhänder och låga lagerkostnader kan de erbjuda sina kunder bättre priser än den vanliga handeln. Butiken har funnits sedan 2011 med det tydliga målet att bli Nordens största återförsäljare på nätet av klockor. Idag har man nått målet och står stolta på pallen som en av de största. Klockkungarna drivs av en f.d. butikschef inom modebranschen och en jurist. Man har även en norsk webbutik och en outletbutik på nätet.

I Klockkungarnas internet-affär hittar du vad du söker genom att gå in på någon av länkarna längst upp på sidan. Där hittar du avdelningar för varumärken, herrklockor, damklockor, REA och gravyr. Varje avdelning har underavdelningar så att det ska gå så fort och smidigt för dig som möjligt att hitta den perfekta klockan. HosKlockkungarna hittar du klockor från varumärken som Michael Kors, Tommy Hilfiger, Seiko, Citizen och Nixon m.fl. I det enorma sortiment finns klockor för män, kvinnor arbetare, modemedvetna och alla med god smak. Gör en klockrent bra affär och handla hos Klockkungarna!

Fri frakt och 3 års garanti
Klockkungarna har certifiering från Rådet för e-handelscertifiering och erbjuder bara säkra betalningsmetoder. Betala med Visa, Mastercard eller Diners kreditkort. Din betalning förmedlas av företaget CertiTrade med säker kryptering enligt strikt banknorm. Dina kortuppgifter sänds direkt till bank och kan inte läsas av någon annan än din bank. Det går också bra att betala mot faktura eller att delbetala. Du får alltid fri frakt med Posten inom Sverige från Klockkungarna. Den totala leveranstiden varierar mellan 3 till 8 dagar. Alla klockor kommer med 3 års garanti och du har hela 90 dagars öppet köp.

Behöver du prata med kundtjänst så har Klockkungarna telefontid på vardagar mellan 9 16 på telefon: 013-3292092 eller e-post: info@klockkungarna.se. Det går också att prenumerera på deras nyhetsbrev eller att följa dem på Facebook.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

25 % rabatt på ca 200 klockor från Seiko

Utförsäljning av märkeskklockor med upp till 40 % rabatt

30 % rabatt på klockor från Hugo Boss

15 % rabatt på klockor från Karlex med Klockkungarna rabattkod

15 % rabatt på Rec Watches med rabattkod från Klockkungarna

5 % rabatt på klockor från Hugo Boss med Klockkungarna rabattkod

7 % rabatt på Daniel Wellington med Klockkungarna rabattkod

50% rabatt på över 200 klockmodeller

Få 10% rabatt med Klockkungarna rabattkod

10 % rabatt på klockor från Ingersoll med Klockkungarna rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se