SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Korsetten Rabattkod & Erbjudanden! - www.korsetten.se

Butik RSS

Korsetten Korsetten.se erbjuder sina kunder de sexigaste, snyggaste och mest romantiska korsetter och underkläder du kan hitta på marknaden. Korsetten arbetar kontinuerligt med att hitta nya underkläder, korsetter och sexiga kläder för att förbättra sortimentet. Alla deras produkter är av hög kvalitet och i original. Man är återförsäljare för flera högkvalitativa varumärken. Dessutom har man storlekar för alla slags former. Missa heller inte Sveriges största utbud av träningskorsetter i latex.

Korsetten är ett svenskt företag som erbjuder säkra betalningsalternativ via Klarna checkout och PayPal.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Aktuella erbjudanden hos korsetten.se

Sveriges största utbud av träningskorsetter

Sexiga underkläder och sexiga kläder i god kvalitet
Korsetten.se är en butik som säljer underkläder och korsetter som är betydligt mer än enbart praktiska. Hos dem köper du underkläder som är sexiga, sensuella och romantiska. Deras korsetter och underkläder är noga utvalda för att ge en sensuell känsla utan att vara osmakliga. Man har Sveriges bredaste sortiment av korsetter och dessutom clubwear, klänningar, utklädningskläder, sexiga accessoarer m.m. Hos Korsetten hittar du kläder och underkläder i många olika stilar så att alla ska kunna känna sig sensuella och sexiga. Många varor finns också i plusstorlekar. Köp till dig själv, din partner eller någon annan du tycker om. Alla produkter är original som levereras av respektive märke direkt till Korsetten. Hos Korsetten handlar du också de populära korsetterna i latex för midjeträning. Korsetten.se drivs av företaget Webmania AB som är ett Svenskt Aktiebolag. Webbutiken öppandes år 2005.

Även plusstorlekar
Gå in i webbutiken och shoppa genom att gå in i någon av huvudkategorierna på toppen av sidan. Där kan du gå direkt in på accessoarer, korsetter, kläder, sex och lust, samt sexiga underkläder. Längs till höger kan du också gå direkt in på varumärken. Hos Korsetten hittar du varumärken som Chilirose, Obsessive, Livco Corsetti, Bracli pärlstring m.fl. På hemsidan hittar du också tilltalande annonser på nyheter i butiken och de bästa erbjudandena. Det är attraktivt men aldrig porrigt hos Korsetten och du hittar också flera nöjda kundomdömen från kunder med kurvor. Alla klänningar och sexiga underkläder av av senaste snitt och speciellt utformade för att du ska få blickarna på dig. Sidoimport av undermåliga produkter är ett problem i branschen men hos Korsetten kan du lita på att du alltid får original i bra kvalitet. Missa heller inte att du kan skapa din egen önskelista. Se länken allra längst upp i sidan mariginal till höger.

Många betalningsalternativ
Hos Korsetten betalar du genom Klarna Checkout. Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Du kan också stärka din betalningssäkerhet genom att lägga till en pin hos Klarna. Man accepterar betalning med korten Visa och Mastercard. Direktbetalning fungerar från Sveriges ledande banker SEB, Handelsbanken, Nordea och Swedbank. Dessutom går det bra att betala med PayPal. Alla leveranser skickas med Posten.

Har du frågor om Korsettens underkläder, leveransvillkor eller andra frågor går det bra att skriva till dem via ett kontaktformulär. Man har valt att koncentrera sig på kundservice via e-post men man har också ett telefonnummer: 08 519 70 110 som det går bra att ringa på. Kundservice har öppet måndag-fredag kl. 10.00-12.00. Korsetten har eget nyhetsbrev som du kan prenumerera på och är också aktiva på flera sociala media. Du hittar dem på Facebook, Google+, Pinterest, Instagram och Youtube.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Utförsäljning med upp till 75 % rabatt på maskeradkläder

Sexiga julkläder till nedsatta priser

Fri frakt på hela din beställning med Korsettens rabattkod

Syndiga underkläder till Alla Hjärtans Dag

Fantastiska erbjudanden hos Korsetten – spara upp till 60%

50% rabatt på maskeradkläder

30 % rabatt på sexiga Halloween dräkter

Sexiga underkläder från Wetlook

REA med upp till 30 % rabatt på vuxenleksaker

80% rabatt hos Korsetten.se rea

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se