SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Kutts Presentkod & Erbjudanden! - www.kutts.se/

Butik RSS

Kutts Kutts är en webbutik på nätet som inriktar sig inom hår och skäggvård. Webbplatsen drivs av ett företag från Malmö med kunnig och vänlig personal. De har funnits sedan 2010 och har som mål att erbjuda de absolut bästa maskinerna inom hår och skäggvård. Dessutom siktar de in sig på att ha den bästa kundservicen. Precis som i en fysisk butik så ska det vara en helhetsupplevelse att handla hos dem på nätet.

Alla produkter som erbjuds kommer från marknadens bästa märken. Köp frisörsaxar, hårtorkar, locktänger, rakapparater och så vidare i absolut bästa kvalitet. Du hittar varumärken som bland annat Jaguar, Wahl, Moser och Oster. Samma märken som din hårfrisör använder. Moser exempelvis är ett tyskt kvalitetsmärke som du hittar på de flesta frisörsalonger i Sverige.

Betalning sker säkert och smidigt med Klarna Pay. Betala med kreditkort eller via banköverföring. Det går också bra att delbetala genom fakturaservice. Du har dessutom möjlighet att betala med Paypal. Du får snabba leveranser och handlar du för mer än 2000 kr på en och samma gång så får du fri frakt! Kutts har ofta rabattkoder, kampanjer och andra speciella erbjudanden, självklart hittar du alla dessa här på rabatt.se

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Aktuella erbjudanden hos KUTTS

 
 

Tidigare Erbjudanden

7 tidigare

Spara pengar och köp skäggolja hos Kutts

10% på Gentlemen of Sweden Vax hos Kutts

Billigt skäggvax från Kutts – fri frakt!

REA på Skäggtonic

Rea på skäggschampoo + fri frakt hos Kutts

Fri frakt hos Kutts över 2000 kronor

Aktuella kampanjer hos Kutts

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se