SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Kutts Presentkod & Erbjudanden! - www.kutts.se/

Butik RSS

Kutts Webbutiken Kutts drivs av ett företag från Malmö. De har funnits sedan 2010 och har som mål att erbjuda de aboslut bästa maskinerna inom hår- och skäggvård. Dessutom vill man vara bäst på kundservice. Precis som i en fysisk butik så ska det vara en helhetsupplevelse att handla hos dem på nätet. Du ska få ett bra bemötande av kunnig och vänlig personal.

Alla produkter som erbjuds kommer från marknadens bästa märken. Köp frisörsaxar, hårtorkar, locktänger, rakapparater och så vidare i högsta kvalitet. Du hittar varumärken som bland annat Jaguar, Wahl, Moser och Oster. Samma märken som din hårfrisör använder. Exempelvis Moser är ett tyskt kvalitetsmärke som du hittar på de flesta frisörsalonger i Sverige.

Betalning sker över säker överföringskanaler skött av Klarna Pay. Betala med kreditkort eller via banköverföring. Det går också bra att delbetala genom fakturaservice. Dessutom kan du nu också betala med Paypal. Du får snabba leveranser och handlar du för mer än 2000 kr på en och samma gång så får du fri frakt!

 

Aktuella erbjudanden

0 kampanjer

Tyvärr, inga kuponger hittades

 
 

Tidigare Erbjudanden

7 tidigare

Spara pengar och köp skäggolja hos Kutts

10% på Gentlemen of Sweden Vax hos Kutts

Billigt skäggvax från Kutts – fri frakt!

REA på Skäggtonic

Rea på skäggschampoo + fri frakt hos Kutts

Fri frakt hos Kutts över 2000 kronor

Aktuella kampanjer hos Kutts

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se