SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Laitis Rabattkupong & Erbjudanden! - www.laitis.se

Butik RSS

Laitis Laitis har i över 50 år tillhandahållit kvalitet produkter till industrin, verkstäder, mackar och hemmafixare i norra Sverige. Laitis startade redan 1962 i Luleå av Erik Laiti.

Laitis har ett bredd sortiment av kvalitets bildelar, motorsport, verktyg, friluftsliv och hus & trädgård. Laitis är kända för god branschkunskap, högkvalitativa produkter och personlig service.

Fri frakt över 500 kr!

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

35% rabatt på utgående modeller hos Laitis Rea

15% rabatt på alla MC och skoterbatterier!

Fri Frakt vid alla köp över 500:-

Norrländskt företag för hemmafixaren och bilentusiasten
Laitis är ett välkänt företag för hemmafixare främst i norra Sverige. Man har för närvarande 8 vauhus i bl.a. orter som Umeå, Boden och Pajala. Laitis startade redan 1962 i Luleå av Erik Laiti och har nu i mer än 50 år tillhandahållit kvalitetsprodukter till industrin, verkstäder, mackar och hemmafixare. Man har ett bredd sortiment av artiklar inom: bildelar, motorsport, verktyg, friluftsliv och hus & trädgård. Laitis är kända för god branschkunskap, högkvalitativa produkter och personlig service. Man är en ledande aktör inom handel med bilreservdelar, maskiner, verktyg och förnödenheter till företag/kommuner och konsument i hela Norrland.

Bor du i södra Sverige eller bara vill slippa att åka till varuhuset så handlar du enkelt och bekvämt i deras internetaffär. Hos Laitis hittar du alltid rätt produkt för rätt ändamål. Alla avdelningar hittar du i en meny på vänster sida. Shoppa batterier, bil, bilsport, hem och fritid, maskiner, personlig utrustning, snöskoter och verktyg. Det finns även en avdelning för nyheter och är du ute efter reservdelar till din bil så finns det en enkel sökfunktion där du skriver in ditt registreringsnummer så hittar du rätt del till din bil på en gång. Kolla också in alla annonser på hemsidan. Man har över 200 000 artiklar i sortimentet.

Fri frakt över 500 kr
Laitis erbjuder säkra betalningsmetoder med Visa eller Mastercard eller mot faktura eller konto via Klarna. Man har Trygg e-handelscertifiering.  Paket skickas med Schenker eller Posten Privpak. Du får fri frakt över hela Sverige på alla beställningar över 500 kr. Skulle du mot förmodan inte gilla ditt köp har du 30 dagars returrätt.

Behöver du hjälp från kundtjänst så kontaktar du dem enklast via ett kontaktformulär. Det går också att ringa eller skriva e-post. Ring på telefon: 010-494 09 50 mellan kl. 08:00 - 17:00 på vardagar. Laitis har eget nyhetsbrev och går också att följa på Facebook.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

4 tidigare

15 % rabatt på Varta MC- och skoterbatterier med Laitis rabattkod

Black Friday – 10 % rabatt på ALLT med Laitis rabattkod

10% rabatt på MC och Skoter batterier med Laitis rabattkod

WD40 multispray med på köpet

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se