SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Lekmer Rabattkod & Erbjudanden! - www.lekmer.se

Butik RSS

Lekmer Lekmer är en leksaksbutik på nätet som har ambitionen att bli marknadsledande i Norden. Lekmer värdesätter hög tillgänglighet, snabba leveranser och trygga, populära leksaker till konkurrenskraftiga priser.

Varumärken du finner hos Lekmer:
LEGO, DUPLO, Micki, Lundby, Brio, Fisher Price, Hasbro, Kärnan, Softtoys, Barbie, Scalextric, SF, Stiga, Matell, Alga.

Lekmer grundades 2006 och ägs idag av MTG Internet Retailing (MTG IR), som också äger bl.a. Nelly, CDON och Gymgrossisten, och är Nordens största e-handelshus.

På rabatt.se hittar du Lekmers rabattkoder och information om kampanjer, erbjudanden och reor.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fri frakt över 1000 kr

Handla allt till barnen hos Lekmer.se
Lekmer är Sveriges största lekssaksaffär på internet. Hos Lekmer kan du billigt handla leksaker, barnsaker och babyartiklar från kända och pålitliga varumärken. Redan från det att du är gravid erbjuder Lekmer produkter som underlättar för dig och ditt barn.

Hos Lekmer.se kan du handlar doppresenter, födelsedagspresenter och mycket annat från varumärken som Lego, Brio och Smoby. Du kan också enkelt och billigt köpa barnvagn som passar just ditt behov från tillförlitliga varumärken som Trille, 2Me och Babyzen. Lekmer säljer allt från Paraplysulky och Sittvagnar till Kombivagnar och Joggvagnar.

Lekmer grundades 2006 och är en del av CDON Group. Lekmer strävar efter att vara en komplett barnaffär online och hos Lekmer kan du handla allt som barnfamiljen behöver.

Hitta rätt present till barnen
Lekmer.se hjälper dig att hitta rätt present till barnen i ditt liv. Du väljer själv ålder på barnet och vilken typ av present du är intresserad av såsom barnkläder, leksaker eller inredning. Välj också vilken prisnivå du vill ligga på och med ett klick får du fram en lång lista på lämpliga barnpresenter för både flickor och pojkar.

Hjälpen med att hitta rätt present till barnen får du genom att klicka på ”Hitta present” längst upp på sidan hos Lekmer.se.

Handla tryggt online hos Lekmer och få fri frakt
Lekmer är en del av Trygg E-handel och erbjuder dig säkra betalningsalternativ online. Du kan välja mellan att betala med bankkort eller med faktura. Du kan även välja att delbetala din beställning. Din beställning levereras sedan säkert med Postens försändelser. Om du handlar för över 1000 kronor hos Lekmer får du dessutom fri frakt på din beställning.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Lekmer Julkalender med flera billiga klappar varje dag

70% REA + FRI FRAKT

Upp till 70% rabatt och fri frakt med Lekmers rabattkod – Black Friday

ERBJUDANDE – Fri frakt på ALLA beställningar fram till 22 november

100 kr rabatt på köp över 600 kr med Lekmer rabattkod

Upp till 60 % rabatt på ca 500 superfynd

Påfylld mellandagsrea med upp till 70 % rabatt

Tjuvstart på Mellandags REA med upp till 70 % rabatt

100 superklipp med upp till 60 % rabatt

Fri frakt på Pampers med Lekmer rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se