SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Lekmer Rabattkoder & Erbjudanden! - www.lekmer.se

Butik RSS

Lekmer Lekmer är en leksaksbutik på nätet som har ambitionen att bli marknadsledande i Norden. Lekmer värdesätter hög tillgänglighet, snabba leveranser och trygga, populära leksaker till konkurrenskraftiga priser.

Varumärken du finner hos Lekmer:
LEGO, DUPLO, Micki, Lundby, Brio, Fisher Price, Hasbro, Kärnan, Softtoys, Barbie, Scalextric, SF, Stiga, Matell, Alga.

Lekmer grundades 2006 och ägs idag av MTG Internet Retailing (MTG IR), som också äger bl.a. Nelly, CDON och Gymgrossisten, och är Nordens största e-handelshus.

På rabatt.se hittar du Lekmers rabattkoder och information om kampanjer, erbjudanden och reor.

   

  Aktuella erbjudanden

  1 kampanjer

  Fri frakt över 1000 kr

  Handla allt till barnen hos Lekmer.se
  Lekmer är Sveriges största lekssaksaffär på internet. Hos Lekmer kan du billigt handla leksaker, barnsaker och babyartiklar från kända och pålitliga varumärken. Redan från det att du är gravid erbjuder Lekmer produkter som underlättar för dig och ditt barn.

  Hos Lekmer.se kan du handlar doppresenter, födelsedagspresenter och mycket annat från varumärken som Lego, Brio och Smoby. Du kan också enkelt och billigt köpa barnvagn som passar just ditt behov från tillförlitliga varumärken som Trille, 2Me och Babyzen. Lekmer säljer allt från Paraplysulky och Sittvagnar till Kombivagnar och Joggvagnar.

  Lekmer grundades 2006 och är en del av CDON Group. Lekmer strävar efter att vara en komplett barnaffär online och hos Lekmer kan du handla allt som barnfamiljen behöver.

  Hitta rätt present till barnen
  Lekmer.se hjälper dig att hitta rätt present till barnen i ditt liv. Du väljer själv ålder på barnet och vilken typ av present du är intresserad av såsom barnkläder, leksaker eller inredning. Välj också vilken prisnivå du vill ligga på och med ett klick får du fram en lång lista på lämpliga barnpresenter för både flickor och pojkar.

  Hjälpen med att hitta rätt present till barnen får du genom att klicka på ”Hitta present” längst upp på sidan hos Lekmer.se.

  Handla tryggt online hos Lekmer och få fri frakt
  Lekmer är en del av Trygg E-handel och erbjuder dig säkra betalningsalternativ online. Du kan välja mellan att betala med bankkort eller med faktura. Du kan även välja att delbetala din beställning. Din beställning levereras sedan säkert med Postens försändelser. Om du handlar för över 1000 kronor hos Lekmer får du dessutom fri frakt på din beställning.
   
   

  Tidigare kampanjer

  10 tidigare kampanjer

  Fri frakt på Pampers med Lekmer rabattkod

  11 % rabatt på ALLA babyprodukter med Lekmer rabattkod

  200 kr rabatt över 1000 kr med Lekmer rabattkod

  200 kr rabatt på köp över 1000 kr med Lekmer rabattkod

  Halva priset på 100 produkter!

  150 kr rabatt på Månadsbox av Pampers + våtservetter med rabattkod

  100 kr rabatt på cyklar och sparkfordon med rabattkod

  Veckans helgklipp bl.a. 46 % rabatt på Britax bältesstol

  Upp till 50 % rabatt på vårjackor och mössor

  20 % rabatt på alla regnkläder och stövlar

   

  Copyright © 2015 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se |