SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Lensia Värdekod & Erbjudanden! - www.lensia.se/

Butik RSS

Lensia Sveriges modernaste linsbutik!
Med Lensia vill skapa en ny dimension i att handla linser på nätet! Det finns många som säger det, men Lensia levererar trygg, snabb och enkel E-handel på riktigt!

Lensia affärsidé ärSnabba linser till låga priser. Lensia gör det enkelt att se klart!

Lensia är certifierade av Trygg E-handel som kan hjälpa till för en bättre konvertering.

Lensia saluför alla kända märken och har avtal med de stora internationella leverantörerna av linser vilket gör att vi kan erbjuda alla kunder ett sortiment som täcker alla behov.

Fri frakt
Fria byten
Fria returer
14 dagars öppet köp
3 års produktgaranti

Med Lensia 100% nöjd kund-garanti kan du alltid känna dig säker! Lensia mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter de erbjuder. Om du inte skulle vara nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.

Lensia garanterar:
- Att varan du köpt är korrekt och stämmer överens med bild och beskrivning
- Att du alltid har 14 dagars öppet köp från den dagen du tagit emot varan, så länge varan är oanvänd och förpackningen är obruten
- Att du kan reklamera defekta varor och byta eller få pengarna tillbaka
- Att alla transaktioner behandlas genom en säker anslutning med 128-bitars kryptering
- Att dina personliga uppgifter aldrig delas med obehöriga eller säljs vidare till tredje part
- Att Lensia aldrig skickar SPAM eller säljer dina adress, konto eller e-postuppgifter vidare till tredje part
- Att du som kund skall vara 100% nöjd med ditt köp!

  • Kontaktlinser, linser, Linsvätska, Endagslinser, Veckolinser, Månadslinser, Dygnetruntlinser, Dygnet runt linser, Multifokala linser, Multifocal, Progressiva linser, Toriska linser, Johnson & Johnsson, Bausch & Lomb, Coopervision, Ciba Vision, Alcon. Linsvätska. Dailies, Focus Dailies, Biofinity, Biomedics, Air Optix, Acuvue moist, Acavue, Air optix Aqua, Proclear, Purevision, ReNu, Soflens. Focus, Freshlook, Färgade linser. Optifree
 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Köp linser med upp till 70% rabatt jämfört med hos optikern

Fri Frakt, Fria Returer, Fria Byten – Linser till låga priser hos Lensia

Linser och tillbehör till billiga priser Hos Lensia.se köper du dina linser och linsväskor billigt på nätet. De har avtal med internationella leverantörer och saluför kvalitetskontrollerade original-linser från alla kända och ledande internationella tillverkare. De har ett brett sortiment av färgade linser med och utan styrka, endagsliner, månadslinser, toriska liner, progressiva linser, veckolinser och dygnet runt linser.  Populära märken som: Biofinity, Dailies, Biomedics, Proclear, Air Optix, Soflens, PureVision, Acuvue, Frequency och FreshLook återfinns för att nämna några. Lensia hjälper dig att korrigera ditt synfel med samma linser som hos din optiker men till lägre priser. För billiga linser på nätet är det här sidan för dig.  De lovar vidare trygg, snabb och enkel e-handel. Lensia gör det “enkelt att se klart”.

Lensia har en stilren webbsajt som är lätt att navigera och de finns också i mobilen. Du väljer vilka slags linser du är intresserad av, endags-, vecko-, månads- osv. varpå du får möjlighet att välja ditt märke eller se hela utbudet. På sajten finns också värdefull linsinformation samt möjlighet att skriva upp sig på en förmånlig linsprenumeration så att du aldrig behöver riskera att vara utan dina linser. Lensia har fri frakt, fria byten och fria returer samt 14 dagars öppet köp och 3 års produktgaranti.

Lensia ägs av Verditum Group AB som varit verksamma i branschen att skapa digitala affärer sen 2006. De har en gedigen kunskap om vad som förväntas av internetkunder och om vilka säkerhetskrav som ställs för säker e-handel. Lensia har postadress i Växjö.

Hos Lensia betalar du med Visa, Mastercard eller Klarna Faktura. Företaget har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel som jobbar för din säkerhet som internet konsument. Lensia har personlig kundtjänst på telefon 010-101 03 91, vardagar kl. 09.00-17.00, via e-mail support@Lensia.se och direkt via chatt på sajten.

Vill du få mer information från Lensia kan du skriv upp dig på att få deras nyhetsbrev eller följa dem på Facebook.
Fri frakt hos Lensia

Lensia erbjuder fri frakt och leverens sker vanligtvis med Posten. De har som mål att alltid leverera så snabbt som möjligt, leverenstiderna kan dock variera mellan 1-3 dagar för lagerförda varor. För mer ovanliga linser som t.ex. för brytningsfel kan leverenstiden uppgå till 3-14 dagar. Ångerrätt gäller i 14 dagar. Observera att produkten måste vara i obruten förpackning eftersom linser är en medicinsk produkt som inte kan provas och sen återlämnas.
 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

Lensia rabattkod : 10 % rabatt på linser

Upp till 70% lägre priser än hos optikern

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se