SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Linas Matkasse Rabattkod & Erbjudanden! - www.linasmatkasse.se/

Butik RSS

Linas Matkasse Linas Matkasse är en färdigpackad matkasse med middagsingredienser och tillhörande recept. Kassen innehåller 5 middagar till ca 4 personer. Erbjudandet för 499 kr är lägre än vad du betalar i butik! Första beställningen betalar du ingenting för frakten och inte heller för det arbete de lägger ner på att handla in maten och planera recepten.

Du kan prova erbjudandet vid ett tillfälle och sedan säga upp tjänsten om du inte skulle vilja fortsätta. Priset avser första kassen, efterföljande leveranser får du för 749 kr.

Hos Linas mat kan en rabattkod även heta kompisrabatt, kampanjerbjudande, grupprabatt eller Presentkortskod

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

290 kr prova på rabatt på Linas Barnkasse laktosfri

200:- Rabatt med denna Linas Matkasse Rabattkod!

Hälsosamma matkassar direkt hem till dig
Linas Matkasse erbjuder ett nytt sätt att njuta av hälsosam, varierad mat till hela familjen utan att själv behöva lägga tid på att planera och handla alla produkter som behövs. Du får bättre koll på hushållsekonomin, du minskar på matsvinnet eftersom allt i kassen används under veckan, och dessutom sparar du tid som du annars skulle lagt ner på att själv åka till affären och handla. Med Linas matkasse får du helt enkelt alla de produkter du behöver för veckans matsedel levererade direkt hem till dörren!

Alla recept är sammansatta av Lina Gebäck, grundare av Linas Matkasse och utbildad dietist och matkreatör. Hos Linas Matkasse kan du beställa olika typer av matkassar, för att passa din familj. Linas Barnkasse, Linas inspirationskasse, Linas vegetariska kasse och så klart också Linas originalkasse är några av de alternativ som du kan beställa.

Alltid fri frakt
Betalning görs med VISA, MasterCard/Eurocard eller mejlfaktura. Linas Matkasse levereras till din dörr varje eller varannan vecka, på söndag eller måndag mellan kl 17-22. Det är alltid fri frakt på Linas Matkassar!

Har du frågor om din leverans eller om någon av Linas Matkassar kan du kontakta kundtjänst på telefon 010-199 72 00 måndagar kl. 9-16, tisdag-fredag kl 9-17. Under leveranskvällar, det vill säga söndag och måndag, har kundtjänst öppet till kl. 22 så att du alltid kan fråga om din leverans. Du kan också kontakta kundtjänst på info@linasmatkasse.se. Följ Linas Matkasse på Facebook, Instagram och Twitter för tips och erbjudanden!

Som medlem i Klubb Lina samlar du poäng på alla dina beställningar. Poängen kan du sedan använda till att få rabatt på premier, som köksknivar, stavmixer, gratis matkassar, varor från Le Creuset, hotellövernattningar och mycket mer.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Just nu – 50% på alla våra matkassar

Få 300kr rabatt på din första beställning hos Linas Matkasse

50% rabatt på Linas Inspirationskasse!

Fruktkasse på köpet hos Linas Matkasse!

Beställ idag – få en tidningsprenumeration från Bonnier

300 kr prova på rabatt på alla kassar!

Testa Linas Matkasse nu – Få 250 kr rabatt med rabattkod

Köp en prenumeration på matkassar – få muggar på köpet (värde 180 kronor)

Filmnet på köpet! När du prova Lina Matkasse från 299 : -(Värde 297 kr!)

Beställ idag så får du en första testkasse för endast 499 kr

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se